Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Áruszállítási szakembereknek

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró notesz- és táblagépek piacvezető szállítója Európában.

Világszerte számos vasúti, közúti, légi és tengeri áruszállító vállalatnak és karbantartó szervezetnek szállítunk adott célra szabott, járműbe szerelt és kézi strapabíró mobil-számítástechnikai megoldásokat, amelyekkel a kiszálló munkatársak és a mérnökök időjárástól és helyszíntől függetlenül elérhetik a hálózatot.

A mobil munkavégzés – főként kültéren – sajátos kihívásokkal jár. Ha azonban a dolgozókat speciális strapabíró megoldásokkal szerelik fel, jelentősen megnő hatékonyságuk, a vállalat pedig sokkal kedvezőbb megtérülésre számíthat.

Különösen nagyszerű volt az együttműködés a Panasonickal; minden kérdésünkre válaszoltak, a próbaidőszakra kölcsönvehettük az eszközöket, és meghallgatták a visszajelzéseinket a különböző felhasználási esetekkel kapcsolatban.*

Graham Cottrell Az operációs rendszerek üzleti elemzője EasyJet
* Az EasyJet beszállási alkalmazás esettanulmányából

A vasúti, közúti szállítmányozó és karbantartó szervezetek az alábbi helyzetekben váltanak TOUGHBOOK eszközökre:

  • Nagy eszközmeghibásodási arány terepen, amely hátrányosan befolyásolja az ügyfélkiszolgálás színvonalát.
  • Csatlakozási problémák és nehézségek a kritikus alkalmazások és adatok valós idejű elérése során út közben.
  • Frusztráció a meglévő mobil-számítástechnikai megoldás teljesítménye miatt.
  • A következő generációs mobil munkavégzésre való átállás igénye.

A szállítmányozási szakemberek bizalmát élvező megoldás

Kiváló csatlakozási jellemzők

A Panasonic TOUGHBOOK az egyetlen olyan strapabíró PC-ket gyártó vállalat, amely saját maga tervezi és építi az antennáit. Így minden eszközt a lehető legjobb csatlakozásra tudunk optimalizálni. A kiszálló munkatársak és mérnökök még a gyenge lefedettségű területeken is fennakadás és leállás nélkül, távolról hozzáférnek a fontos adatokhoz és felhőalkalmazásokhoz.

Páratlan tartósság

A Panasonic TOUGHBOOK PC-k nyolcszor megbízhatóbbak a strapabíró funkciókkal nem rendelkező, átlagos ipari noteszgépeknél.* A TOUGHBOOK eszközök ott is működnek, ahol más technológiák felmondják a szolgálatot. Katonai szabványoknak megfelelő tartósságuk, megbízhatóságuk és teljesítményük révén bármikor, bárhova – bármilyen környezetbe – elkísérik gazdájukat, maximális szintre növelve ezzel a munkaerő produktivitását.

* A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást nyújtanak a vállalatnak (tanulmány)

A szállítmányozási szakemberek az elképzelhető legbarátságtalanabb körülmények között használják eszközeinket szerte a világon.

Kevesebb váratlan leállás

Smart Battery technológiánkkal és speciális fogyasztásszabályozó rendszereinkkel a TOUGHBOOK PC-k, táblagépek és kéziszámítógépek egész nap képesek működni egy töltéssel.

Az eszköz élettartamának előrehaladtával azonban óhatatlanul romlik az akkumulátor üzemideje. Az erre reagálva kifejlesztett Smart Battery Monitor szoftverünk az akkumulátor műszaki állapotának figyelésével megelőzi a potenciális problémákat.

Smart Battery Warranty Replacement szolgáltatásunkkal tetszőleges helyre, közvetlenül a terepi felhasználónak küldjük el a csereakkumulátort még azelőtt, hogy a hiba zavart okozna a napi munkában.

Testre szabott integráció járművekben

A Panasonic TOUGHBOOK széles portfóliót kínál szélsőséges igénybevételre tervezett, törésteszten átesett, rögzített vagy könnyen áthelyezhető autós dokkolómegoldásokból.

Fejlett műszaki képességeinkre támaszkodva olyan egyedi dokkoló- és szerelőmegoldásokat tervezünk, fejlesztünk és építünk, amelyek bármilyen jármű sajátosságainak megfelelnek – ideértve a villástargoncákat, a közúti és terepjáró gépkocsikat és teherautókat, valamint az elektromos vasúti járműveket

Minden részletre kiterjedő, együttműködő, testre szabott szemlélet

Az elemzéstől és a koncepciótervezéstől a gyártáson át a telepítésig és azon túlmenően szakembereink a folyamat minden lépésénél együttműködnek az ügyfelekkel a szervezetük számára tökéletes, gazdaságos, hatékonyságnövelő dokkolómegoldás kialakításában.

A koncepciótól a kész megoldásig

A házon belüli TOUGHBOOK prototípus-készítésnek köszönhetően pontosan és gyorsan átültetjük a gyakorlatba a személyre szabott megoldáskoncepciókat. A koncepciótervet egy napon belül szállító szolgáltatás keretében 24 óra alatt eljutunk a kiinduló öltettől a koncepcióig.

Nem ismerünk kompromisszumot az utasbiztonság terén

Minden TOUGHBOOK dokkot átfogó ütközési és stressztesztelésnek vetünk alá, és a Panasonic minősítésével szállítunk.

Tudjon meg többet a szállításról

Lépjen kapcsolatba velünk

Más szektorok

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk