Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Közműipari szakembereknek

Közműipari szakembereknek

A Panasonic TOUGHBOOK a strapabíró notesz- és táblagépek piacvezető szállítója Európában.

A TOUGHBOOK több mint 20 éve működik együtt a közműszektor legismertebb szereplőivel, ideértve például a Centricát, az E.ON-t, a UK Power Networkst, a GRTgazt és az EDF-et.

Az első pillanattól kezdve tisztában vagyunk azzal, hogy ezeknek a vállalatoknak adott rendeltetésre szánt, bárhol működni képes eszközökre van szükségük – ennek tudatában fejlesztjük az iparág speciális igényeit (túl)teljesítő termékeket. Ezzel a szemlélettel és az ágazatban szerzett egyre bővülő tapasztalati hátterünkkel tökéletes kapcsolatot tudunk kialakítani a felhasználó és eszköze között.

Ez egy gyökeres változást hozó technológia, amely máris új lehetőségek tárházát nyitotta meg előttünk a munkaerőnk hatékonyságának és eredményességének javításához.*

Richard Knaggs, Változásmenedzser Northumbrian Water
*A Northumbrian Water esettanulmányából

A siker hét titka

A TOUGHBOOK eszközöket hét alaptechnológia teszi nélkülözhetetlenné a közművállalatok és kiszálló mérnökeik számára a világ minden pontján.

Strapabíró technológia

Képernyő-technológia

Akkumulátortechnológia

Üzleti célú csatlakozási technológia

Vezeték nélküli technológia

Dinamikus teljesítményt támogató technológia

Súlycsökkentő technológia

Mit jelent mindez az Ön szervezete számára?

Lehetőséget a válaszidők, az útvonaltervezés és a feladatkezelés jelentős továbbfejlesztésére, javulást az első próbálkozásra kijavított hibák arányában, jobb szervizminőséget, ügyfélkiszolgálást és nyereségesebb működést. Ráadásul mindezt jóval kevesebb leállással és alacsonyabb költségszinten.

Hogy miért a TOUGHBOOK az „ügyfél hangja”? Azért, mert eszközeinket a legapróbb részletekig a közművállalatok és kiszálló mérnökeik igényeit szem előtt tartva tervezzük meg.

Világszínvonalú szerviz és támogatás

Az értékesítés előkészítésétől az eladás utáni támogatásig, a termékbevezetéstől a kiterjesztésig szorosan együttműködünk közműszektorbeli ügyfeleinkkel a lehető legzökkenőmentesebb és leghatékonyabb szolgáltatás érdekében.

Szakértő és gyakran testre szabott támogatásunk komoly előrelépést hoz: különösen, ha több száz vagy akár több ezer eszköz bevezetése a feladat egy országos szintű vagy multinacionális szervezetnél.

Csatlakozás út közben

A „csatlakoztatott jármű” napjaink üzleti működésének központi pillére. A versenyképesség megőrzéséhez feltétlenül szükséges, hogy a közművállalatok mérnökei utazás közben is hozzájussanak a tartós és csatlakozásra optimalizált technológiához és járműben használható eszközökhöz.

A TOUGHBOOK minden kelléket biztosít a mobil irodai környezet kialakításához.

 • Azonnali hozzáférés a valós idejű információkhoz
 • Digitális dokumentáció út közben – pl. kézikönyvek, szervizelőzmények és alkatrész-információk
 • Világszínvonalú navigációs eszközök és feladatütemezési frissítések
 • Tökéletes csatlakozás, bárhol tartózkodjon is a flotta
 • Páratlan adatmegosztási képességek közvetlenül a jármű környezetéből
 • Hozzáférés a tápellátáshoz, út közben éppúgy, mint helyben

Testre szabott integráció járművekben

Az autós rögzítési megoldások és szolgáltatások komplett választékát nyújtjuk, a tanácsadástól kezdve egészen a járműben történő telepítésig.

Többféle konfigurációt összeállítunk, és igény esetén egyedi megoldásokat is készítünk.

Az utasbiztonság terén nem ismerünk kompromisszumot

A TOUGHBOOOK technológiától elvárt módon dokkolómegoldásaink is az elérhető legmagasabb szintű tartósságot biztosítják. A releváns biztonsági tanúsítvány megszerzése érdekében minden modellt tesztelünk járműütközésre és rezgésre, gondoskodva arról, hogy baleset esetén is minden biztonságban maradjon, és védve legyen a jármű belső terében.

Megfelelő ár

Nagyon könnyű elcsábulni a fogyasztói táblagépek és a mobil PC-k alacsony költségei és hangzatos ígéretei hallatán. Hiszen végül is a munka nagy részét az esetek többségében ezek az eszközök is jól elvégzik. Így van? Hát nem éppen. A normál használatra tervezett táblagépek és kéziszámítógépek nem képesek helyt állni a közműcégek munkatársai által gyakran tapasztalt mostoha körülmények között. Így pedig hamarosan halmozódni kezdenek a rejtett költségek:

 • Termékhibák
 • Leállás
 • Javítások
 • Cserék
 • Hatékonysági problémák
 • Támogatási követelmények

A Panasonic TOUGHBOOK PC-k nyolcszor megbízhatóbbak a strapabíró funkciókkal nem rendelkező, átlagos ipari noteszgépeknél.*

Világklasszis megbízhatóságuknak köszönhetően az eszközök induló beszerzési költségét hamarosan ellensúlyozza a megtakarított idő, a kevesebb dolgozói leállás, a kisebb IT-támogatási igény, a jobb szerviz, a megnövelt produktivitás és a hosszabb eszközélettartam. Mindez együttvéve jobb megtérülést eredményez a közművállalat számára.

* A fenntartható mobileszköz-stratégiák jelentős megtakarítást nyújtanak a vállalatnak (tanulmány)

A strapabíró eszközök valódi értéke

Az IDC független piackutató cég – Fizessen most, takarítson meg később címmel megjelent – jelentése azt vizsgálja, milyen megtakarításokat eredményez, ha egy vállalat strapabíró noteszgépeket, táblagépeket és kézi számítógépeket vásárol munkatársai számára. Letöltés

Minden részletre kiterjedő, együttműködő, testre szabott szemlélet

Nem készítünk „készre szabott” megoldásokat, így minden ügyfelünk biztos lehet benne, hogy az elérhető legjobb technológiát kapja tőlünk.

Lehet, hogy az Ön közművállalatának speciális hordozófülre vagy portkonfigurációra van szüksége? Esetleg egyedi szoftverintegrációra, tápcsatlakozókra vagy szkennerekre? Bármilyen egyedi követelményről legyen szó, házon belüli szakértőink – a koncepciótervezéstől a formaterven át a fejlesztésig és a szállításig – Önökkel közösen alkotják meg a tökéletes megoldást. Mindent megtesznek a projekt lehető leggyorsabb és legmagasabb színvonalú lebonyolításáért.

A jövő közműiparának támogatása

Az intelligens elektromos hálózatok és a hozzájuk kapcsolódó okosmérők, valamint az új megújuló energiaforrások megjelenésével az ágazat soha nem látott mértékben változik. Önökhöz hasonlóan nekünk is az a célunk, hogy a technológiánkkal ne csupán lépést tartsunk a változásokkal, hanem mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járjunk.

Ezért figyelünk oda folyamatosan ügyfeleinkre, és igyekszünk kideríteni, hova szeretnének eljutni, és milyen elvárásoknak kell megfelelniük. Folyamatosan új formai kialakítású modellekkel bővítjük kínálatunkat, új mércét állítva a csatlakozás, a teljesítmény, a fogyasztásszabályozás és a megbízhatóság terén.

Tudjon meg többet a közművekről

Lépjen kapcsolatba velünk

Más szektorok

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk