Számítógépes termékmegoldásokról szóló tanulmányok

Folyamatos partnerkapcsolatban dolgozunk elismert szakmai szervezetekkel és iparági szakértőkkel, hogy új informatikai meglátásokkal gazdagítsuk napjaink üzleti világát. A közvetlen ügyfélkapcsolatnak és a piac mélyreható elemzésének köszönhetően kutatásaink ideális információforrásként támogatják az IT-beszerzési döntéseket.
Az alábbiakban valamennyi tanulmányunkat és kutatásunkat megtalálja.

 • Gemba Process Innovation
 • Panasonic Business addressing the logistic segment
 • Mobile computing as a service

  Breaking the traditional cycle of mobile technology refreshes

 • Sustainable Mobile Device Strategies Deliver Significant Savings for Business, 2017

  Businesses still waiting to implement a sustainable mobile device strategy are missing out on significant savings – on average 30% of their annual mobile device budget. These savings are primarily driven by the ability to extend the life of notebooks, hybrids, tablets and handhelds by an average of two years.

 • To dock or not to dock: The business benefits of vehicle-mounted tablets and notebooks

  You wouldn’t give your office-based workforce a computer and then not provide them with a desk to sit at. So why give a mobile worker a productivity transforming tool and not give them somewhere secure to house and use it effectively on the road?

 • Bizalmi kérdés. Ügyfélelégedettségi felmérés a strapabíró mobilszámítástechnikai megoldások szállítóiról, 2018

  A megfelelő mobilszámítástechnikai megoldásszállító kiválasztása üzletileg kritikus döntés bármely szervezet számára. Olyan szállítóra van szükség, amely a termék életciklusának minden szakaszában megfelelő tanáccsal és támogatással tud szolgálni.

 • Fájdalmas beolvasás eredmények nélkül, 2016

  A jól ismert mondás szerint fájdalom nélkül nincs eredmény, de a legutóbbi felmérésünkből úgy tűnik, hogy logisztikai és szállítási vállalkozások és dolgozók redmények nélkül szenvednek fájdalmaktól a rosszul megtervezett mobil vonalkódolvasó eszközök miatt.

 • A Panasonic Toughpad strapabíró táblagép összehasonlító vizsgálata. 2016

  Az Opinion Matters független piackutató vállalat nyolc olyan mobil dolgozót (pl. kamionvezetőt, raktári, postai, logisztikai dolgozót vagy futárt) hívott meg a vizsgálatba, akik a napi munkavégzésük részeként használtak táblagépes leolvasókat, hogy összehasonlítsanak három különböző kézi táblagépet.

 • A hibridek térhódítása. 2015

  Bár korábban a táblagépektől vártuk a mobil munkavégzés forradalmát, a legfrissebb kutatási eredmények szerint az európai mobil dolgozók továbbra is a laptopokat részesítik előnyben. Ugyanakkor a táblagépek piaci részesedése kétségkívül jelentős, és vannak olyan munkakörök, amelyekhez ez a formai kialakítás az ideális.

 • VDC Whitepaper: Realising the Gift of Time. 2014

  Considering deploying tablets to your mobile workforce? Then don’t miss the latest essential findings from analyst group VDC Research, exclusively available from Panasonic Toughbook.

Pages