Kipróbált, bevált, megbízható megoldások

Úttörő dokkolómegoldások úttörő élelmiszeróriásoknak 

A világ legnagyobb dedikált online élelmiszer-szupermarketje, az Ocado olyan egyedülálló rendelésteljesítő és logisztikai óriásgépezet, amelynek motorját a kutatás és a technológia hajtja.

Amikor eljött az ideje a mobil működésben kulcsszerepet játszó sofőrök által használt technológia frissítésének, a vállalat régi partnerétől, a Panasonictól szerzett be új Toughpad táblagépeket és egyedi tervezésű, gépjárműbe szerelhető dokkolómegoldást.

Amikor az Ocado által korábban használt Panasonic kézieszközök élettartama lejárt, a vállalat olyan strapabíró, új eszközt keresett, amely ma és a jövőben is képes kielégíteni az ügyfélközpontú követelményeket. 

Fontos volt, hogy mind az eszköz, mind pedig a gépjárműbe szerelhető dokkolómegoldás elég masszív legyen ahhoz, hogy tűrje az Ocado heti 6 napon, napi 16 órában működő, 2000 tagú flottájára jellemző terhelést, amely során az eszközöket akár napi 50 alkalommal is behelyezik a dokkolóba, illetve kiveszik onnan.

Ezért a dokkolómegoldásoknak könnyűnek, kompaktnak, ugyanakkor tartósnak kell lenniük. Fontos, hogy hosszú távon megőrizzék működőképességüket.

A Panasonic eszközeinek tervezésekor a tartósság és a kompatibilitás is kiemelt szempont. Együttműködnek a régebbi megoldásokkal, de jövőbiztos kialakításuknál fogva a holnap innovációit is támogatják.

A szabványos VESA-komponensek, egységes tápkábelek és antennák használatának köszönhetően például dokkolómegoldásaink a több generációval korábbi eszközökkel is kompatibilisek.

A mérnökökből és dokkolási szakértőkből álló ProServices csapat által a dokkolómegoldás teljes élettartama alatt nyújtott műszaki  támogatásnak köszönhetően az Ocado valóban nagy tartósságra számíthat végponttól végpontig terjedő  megoldásainál. 

Hosszú távú kompatibilitás – az alapkiépítés részeként 

A Panasonic dokkolómegoldásainak hosszú távú előnyeit nem csupán az Ocado élvezi.

„Amióta 8 évvel ezelőtt elkezdtük használni a Panasonic Toughbook eszközeit és dokkolómegoldásait a Wales & West Utilities-nél, a gépjárműflotta erősen megváltozott. Korábban főleg Vauxhallokat használtunk, de ma már vegyes a típusválaszték.

A Panasonic ProServices csapata eddig még mindig adaptálni tudta a megoldás kialakítását, amikor más modellre váltottunk, vagy a gyártó megváltoztatta egy új gépjármű formatervét.”

„A dokkolómegoldások sok esetben annyira tartósak, hogy a kiszerelés után egy konverziós készlettel újratelepítjük őket új gépjárművekbe.”

Ha szeretné megismerni a gépjárműben dokkolás, valamint a Panasonic kipróbált, bevált és megbízható megoldásainak teljes történetét, látogasson el weboldalunkra: https://business.panasonic.hu/computer-termekmegoldasok/szerviz-es-letoltesek/proservices-protect/egyedi-dokkol%C3%B3megold%C3%A1sok​