• Kiskereskedelmi egységek

Kiskereskedelmi egységek

A Panasonic kiskereskedelmi technológiája tökéletes háttér, amikor a lehető legszínvonalasabb kiszolgálást és vásárlói élményt kell nyújtani annak érdekében, hogy minden látogató maximális kényelmet élvezzen és elköteleződjön az üzlet iránt. A vállalkozás saját digitális jelölési megoldásaival és értékesítéstámogató rendszereivel együttműködő, strapabíró táblagépeink a működés szinte minden területét támogatják, az árubeszállítástól és a készletgazdálkodástól kezdve az eladáshelyi tevékenységekig és a promóciókig.

Digitális támogatás és mobil eszközökkel segített értékesítés
Az üzletben a kellően tájékozott és útbaigazított vevők vásárolnak a legnagyobb valószínűséggel – és térnek vissza később újra. A speciális kiskereskedelmi táblagéppel (pl. Toughpad FZ-M1) ellátott munkatársak az üzlet minden pontján biztosítani tudják az ügyfelek által elvárt pontos és azonnali támogatást. 

Végiglapozhatják velük az interaktív funkciókat és részletes termékbemutatókat tartalmazó elektronikus katalógusokat – ezzel is segítve a megalapozott vásárlási döntést, még akkor is, ha a termék fizikailag nem elérhető a helyszínen. A vásárlók így azokra a termékekre is leadhatnak megrendelést, amelyek épp nincsenek raktáron, vagy előrendelhetik az új termékeket.

Nagy eladáshelyi teljesítmény
A Panasonic POS-megoldásai jól kiszolgálják a kiskereskedelmi környezetre jellemző igényeket. A kiskereskedelemben szerzett közel három évtizedes tapasztalatunkat és vezető pozíciónkat kamatoztatva rugalmas és nagy teljesítményű rendszereket dolgoztunk ki – a vállalatok igényeit kielégítő, alacsony teljes életciklusra vetített költséggel. 

Pontosabb készletgazdálkodás
A Panasonic kiskereskedelmi megoldásai kiválóan alkalmasak a back-office és raktári alkalmazások támogatására. Integrált vonalkódolvasóval ellátott táblagépeink tökéletes megoldást kínálnak az egyszerű, ésszerű és maximálisan pontos készletellenőrzéshez és utánrendeléshez. Kifogástalan csatlakozásuknak és hosszú akkumulátor-üzemidejüknek köszönhetően meg tudják osztani a valós idejű készletinformációkat a központi rendszerekkel a gyorsabb készletfeltöltés és a hatékonyabb irányítás érdekében.

Mely eszközeinket ajánljuk kiskereskedelmi egyégekbe?

Toughpad FZ-M1
TOUGHPAD FZ-M1

7” méretű, Windows 8.1-alapú, ventilátor nélküli táblagép, integrált opciókkal, például vonalkódolvasóval és mágnescsík-leolvasóval. Kompakt méretének és nagy teljesítményű képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas számos kiskereskedelmi alkalmazás támogatására – az üzletben és azon kívül is.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 és asztali dokkolóegység (POS)

A szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű, Windows 8.1-alapú táblagép és a jól testre szabható dokkolóegység párosa javítja az ügyfélkiszolgálást, és helyet takarít meg az eladáshelyi környezetben.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 és FZ-X1

Szélsőséges igénybevételre tervezett, 5” méretű táblagép, amely minden mobil méretszegmens előnyeit egyesíti – választható vonalkód-olvasási képességeinek köszönhetően a készletgazdálkodáshoz és az auditokhoz is ideális megoldás.

Bővebben

JS-970 eladáshelyi rendszer (POS)

A különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel együttműködő, rugalmas, moduláris, „többfunkciós” kialakítású, többféle képernyővel is felszerelhető JS-970 javítja a produktivitást, ritkítja a leállásokat és mérsékli a karbantartási költséget.

Bővebben

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970