Globális piacvezető az Ön szolgálatában

TOUGHBOOK partnereink sikere prioritás számunkra. Mindig szövetségesként kezeljük őket és sohasem versenytársként. Segítünk, hogy a strapabíró technológiai és szoftvermegoldások szakértő viszonteladóivá fejlődjenek, és üzleti előnyöket kovácsoljanak a lehetőségekből.

Üzleti értékteremtés több szinten

Partnereink három kategóriában csatlakozhatnak a TOUGHBOOK Partnerprogramhoz: Engage, Edge és ISV. Engage partnereink élvonalbeli strapabíró notesz- és táblagépeink (valamint a kapcsolódó kiegészítők és megoldások) szakértő viszonteladói. Üzleti tevékenységüket több mint 20 éve etalonnak számító mobiltechnológiák köré szervezik.

Edge partnereink a folyamatosan bővülő kéziszámítógép- és táblagép-választék szakértői. Sikeresen működnek a technológiai ágazat egyik leggyorsabban növekvő piacán.

ISV partnereink folyamatosan elérhető szakértő támogatást és szolgáltatásokat vehetnek igénybe, és többféle módon is ellenállhatatlanná tehetik az ügyfelek számára a saját szoftvereikből és hardvereinkből összeállított ajánlataikat.

Minden programnak több szintje van, tükrözve partnereink TOUGHBOOK iránti elkötelezettségét. Minden szinten sokféle értékes üzleti előnyt kínálunk.

Bővebben a TOUGHBOOK Partnerprogram kategóriáiról