Az Ön szoftvere. A mi hardverünk. Tökéletes partnerkapcsolat.

A speciális szoftverek még a legkeményebb munkakörnyezetben is segítik a maximumot kihozni strapabíró hardvereinkből. Ezért az ISV partnerek támogatása mindig is kritikus volt a TOUGHBOOK számára.

Ha regisztrál ISV partnerprogramunkra, az értékes üzleti előnyök komplett csomagját veheti igénybe. Szakértői csapatunk segítségével olyan szoftvereket fejleszthet, amelyek tökéletesen együttműködnek notesz- és táblagépeinkkel és kéziszámítógépeinkkel, majd sikeresen értékesítheti közös megoldásainkat.

Három partneri szint – az Ön vállalatának igényei szerint

A TOUGHBOOK ISV partnerek teljes körű üzleti támogatást vehetnek igénybe a szükségleteikhez és az együttműködés jellegéhez igazodó három szinten. A támogatás – a választott szinttől függetlenül – működésük minden területét lefedi.

ISV Premier

Premier partereink a legmagasabb szintű üzleti támogatást élvezik. Az értékesítési és marketingeszközök komplett választéka, a marketingalap forrásainak igénybevétele, az online oktatás, az értékesítési igényekre szabott webináriumokon és az exkluzív TOUGHBOOK rendezvényeken való részvétel mellett vállaljuk, hogy szoftvereiket beépítjük saját komplett TOUGHBOOK megoldásainkba – így egyedülálló hozzáférést nyújtunk számukra a legszélesebb összeurópai piachoz.

Az ISV program brosúrájának letöltése >>

ISV Certified

Az ISV Certified státus egyik legfőbb előnye partnerünk szoftverének népszerűsítése. Ezt a TOUGHBOOK webhelyén és PR-tevékenységein keresztül tesszük. Így Ön leendő és meglévő ügyfeleink teljes közösségéhez hozzáférhet. Emellett értékesítési és marketinganyagokat használhat fel, oktatáson vehet részt, és tájékoztatáshoz juthat új termékeinkről. Az ISV Premier partnerekhez hasonlóan SDK-inkhoz és API-jainkhoz is hozzáférhet szoftvermegoldásai fejlesztése során.

Az ISV program brosúrájának letöltése >>

ISV Registered

Ez a szint a tökéletes első lépés partnerkapcsolatunk kiépítéséhez. Értékesítési és marketinganyagokkal, online oktatással és a termékfejlesztési ütemtervünk megosztásával támogatjuk vállalata fejlődését. ISV Registered partnerként tanúsítványt és logót is kap a hivatalos TOUGHBOOK ISV partneri státus hirdetéséhez.

Az ISV program brosúrájának letöltése >>