• Melyik a legalkalmasabb eszköz az Önök számára?

Melyik a legalkalmasabb eszköz az Önök számára?

Az eszköznek minden szempontból helyt kell állnia – az újrafeltöltéstől kezdve a hibakeresésen át a javításig. Tisztában vagyunk vele, hogy az operációs rendszer, a kijelzőméret, az akkumulátor-üzemidő és a wifi-csatlakozás mind-mind fontos szempont a közművállalatoknál a mérnökök és dolgozók számítógépének kiválasztásakor.

Olyan mobilszámítástechnikai eszközre van szükségük, amely minden körülmények között, bármilyen feladatot képesek kifogástalanul teljesíteni.

Az alábbi információk alapján eldöntheti, melyik Toughbook vagy Toughpad eszköz lenne a legalkalmasabb vállalata számára. 

 

10,1 hüvelykes CF-20 átalakítható noteszgép 

A Toughbook CF-20 az első leválasztható billentyűzettel rendelkező, szélsőséges igénybevételre tervezett noteszgép, amely soha nem látott sokoldalúságot biztosít a mobil üzleti számítástechnikában. A notesz- és a táblagépek jellemzőinek legjavát nyújtja a mobil felhasználóknak, és hat különböző üzemmódja révén minden üzleti igénynek megfelel.

10,1 hüvelykes FZ-G1 táblagép

A Windows 8.1 Pro operációs rendszert futtató, 10,1 hüvelykes, szélsőséges igénybevételre tervezett FZ-G1 Toughpad könnyű, sokféle üzleti portot kínáló, tartós táblagép a fejlett mobil számítástechnikai működéshez.

7 hüvelykes FZ-M1 táblagép 

Kompakt és könnyű, szélsőséges terepi igénybevételre tervezett táblagép Windows 10 Pro vagy Android KitKat operációs rendszerrel, gazdag funkcionalitással és rendkívüli tartóssággal a kültéri munkavégzéshez.

5 hüvelykes FZ-E1 és FZ-X1 táblagép

Az FZ-E1 és FZ-X1 Toughpad modellek a kéziszámítógépek, az okostelefonok és (opcionálisan) a vonalkód-olvasók funkcióinak legjavát kínálják egyetlen strapa- és teherbíró 5 hüvelykes táblagépben, Windows Embedded 8.1 Handheld vagy Android 4.2.2 operációs rendszerrel.

4,7 hüvelykes FZ-N1 és FZ-F1 kéziszámítógép

Okostelefon-jellemzőkkel és beépített, döntött vonalkódolvasóval ellátott, szuperkönnyű és vékony kéziszámítógépek a gyors és egyszerű beolvasás támogatására. Windows és Android operációs rendszerrel is rendelhetők.