• Melyik a legalkalmasabb eszköz az Önök számára?

Melyik a legalkalmasabb eszköz az Önök számára?

Tisztában vagyunk vele, hogy az operációs rendszer, a kijelző mérete és az erős mobil- és Wi-Fi csatlakozás is fontos szempont a raktári és anyagkezelő környezetek számítógépeinek kiválasztásakor.

Az alább információk segítségével eldönthetik, melyik Toughbook vagy Toughpad lenne a legalkalmasabb az Önök vállalatának:

13.3 hüvelykes CF-D1 diagnosztikai táblagép

A Toughbook CF-D1 egyedülálló eszköz, mivel egyedi módon képes átalkítani a diagnosztikai mérnökök munkáját – műhelyen belül és kívül egyaránt. 

10,1 hüvelykes CF-20 átalakítható noteszgép

A Toughbook CF-20 az első leválasztható billentyűzettel rendelkező, szélsőséges igénybevételre tervezett noteszgép, amely soha nem látott sokoldalúságot biztosít a mobil üzleti számítástechnikában. A notesz- és a táblagépek jellemzőinek legjavát nyújtja a mobil felhasználóknak, és hat különböző üzemmódja révén minden üzleti igénynek megfelel.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1 hüvelykes FZ-G1 táblagép

A Windows 10 Pro operációs rendszert futtató, 10,1 hüvelykes, szélsőséges igénybevételre tervezett FZ-G1 Toughpad könnyű, sokféle üzleti bővítési lehetőséget kínáló, tartós táblagép a fejlett mobil számítástechnikai működéshez.

7 hüvelykes FZ-M1 és FZ-B2 táblagép

Kompakt és könnyű, szélsőséges terepi igénybevételre tervezett táblagépek Windows 10 Pro vagy Android KitKat operációs rendszerrel, gazdag funkcionalitással és rendkívüli tartóssággal a kültéri munkavégzéshez.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5 hüvelykes FZ-E1 és FZ-X1 táblagép

Az FZ-E1 és FZ-X1 Toughpad modellek a kéziszámítógépek, az okostelefonok és (opcionálisan) a vonalkód-olvasók funkcióinak legjavát kínálják egyetlen strapa- és teherbíró 5 hüvelykes táblagépben, Windows Embedded 8.1 Handheld vagy Android 4.2.2 operációs rendszerrel.

4,7 hüvelykes FZ-F1 és FZ-N1 kéziszámítógép

Okostelefon-jellemzőkkel és beépített, ferde szögű vonalkódolvasóval ellátott, szuperkönnyű és vékony kéziszámítógépek a gyors és egyszerű beolvasás támogatására. Windows 10 IoT Mobile Enterprise vagy Android for Work funkcionalitással kiegészített Android 5.1.1 operációs rendszerrel rendelhetők.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld