• Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Mivel a hétköznapokban mindannyian otthoni eszközöket használunk, csábító lehet, hogy munkához is ilyet válasszunk.

De érdemes más szempontból is megvizsgálni a kérdést. Ha körülnéz a raktárban vagy az üzemben, mit lát? Sisakokat, jó láthatóságot biztosító védőruházatot, munkavédelmi bakancsokat, tehát nem az utcán megszokott mindennapi viseletet. Ennek a számítógépeknél is ugyanígy kell lennie.

Az otthoni eszközök nem a magas követelményeket támasztó munkakörnyezetbe készültek. Nem biztosítják az Önök cégénél is szükséges tartósságot, csatlakozási jellemzőket, konfigurációs rugalmasságot, és az időjárás viszontagságait sem tűrik jól. Így hamarosan kiderül: felesleges pénzkidobás volt az IKT-eszközberuházás.

Kipróbált. Bevizsgált. Megbízható.

A Panasonic Toughpad táblagépek azonban nem ilyen eszközök. Hogy miért? Nos, ennek több oka is van:

Minden részletükben strapabíró eszközök

Az eséstesztek során 180 cm magasságból, 26 különböző szögben leejtett, vízbemerítés ellen védett, por- és vízálló, rezgéstesztelt eszközök lengéscsillapítás nélküli járművekben is gond nélkül működnek, jól tűrik a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, és hihetetlenül tartósak a nagy igénybevétellel járó termelési környezetben. A megbízható technológia a hardverhibák és váratlan leállások gyakoriságát is mérsékli.

Rugged from the inside out
Work without limits
Munkavégzés korlátok nélkül

A tükröződésmentes, kesztyűben is használható, edzettüveg érintőképernyővel ellátott, IP-besorolású eszközök a gyártósor minden pontján könnyen használhatók. Bel- és kültéren is, jó és rossz időben, a nap minden órájában.

Több műszak, több dolgozó

A megnövelt akkumulátor-teljesítménynek, a SmartCard-olvasóknak és az ujjlenyomat olvasóknak köszönhetően eszközeink adott munkanapon belül akár több műszakot és dolgozót is gördülékenyen ki tudnak szolgálni.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomikus mobilitás

Az ergonomikus kialakítású, behatóan tesztelt, szélsőséges igénybevételre tervezett, rugalmas gépjármű-dokkolók és rögzítőegységek egyszerűen cserélhetők a targoncák között, és a biztonsági előírásoknak is megfelelő, komplett rendszerként működnek..

Dedikált kiegészítők

A vonalkódolvasóktól az RFID-olvasókon át a biztonsági és csatlakozást javító szoftverekig, a Panasonic minden kiegészítőt kifejezetten a Toughbook és Toughpad normái szerint tesztel és tanúsít, garantálva ezzel a tökéletes együttműködést.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
A legújabb rendszerek és technológia

Ügyfeleink a legújabb Windows® vagy Android™ operációs rendszerek és a legfrissebb Intel® processzorok közül válogathatnak.

Optimális csatlakozás

A Toughbook és a Toughpad ott is gond nélkül csatlakozik, ahol más eszközök kudarcot vallanak. Modelljeink a LAN, a vezeték nélküli LAN, a Bluetooth, a WWAN (3G/4G) és a GPS technológia kombinációjával dolgoznak, és opcióként dual pass through antennával is felszerelhetők a még zökkenőmentesebb csatlakozáshoz.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Szakértő támogatás és szolgáltatások

A Panasonic ProServices hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásai között menedzselt rendszerbevezetés, műszaki támogatás, eszközgazdálkodás és felhasználói oktatás is szerepel a projektek gördülékeny és sikeres megvalósításához..