• Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Mivel a hétköznapokban mindannyian otthoni eszközöket használunk, csábító lehet, hogy munkához is ilyet válasszunk. 

De érdemes más szempontból is megvizsgálni a kérdést. Ha körülnéz a logisztikai létesítményben, mit lát? Sisakokat, jó láthatóságot biztosító védőruházatot, munkavédelmi bakancsokat, tehát nem az utcán megszokott mindennapi viseletet. Ennek a számítógépeknél is ugyanígy kell lennie.

Az otthoni eszközök nem a magas követelményeket támasztó munkakörnyezetbe készültek. Nem biztosítják az Önök cégénél is szükséges tartósságot, csatlakozási jellemzőket, konfigurációs rugalmasságot, és az időjárás viszontagságait sem tűrik jól. Így hamarosan kiderül: felesleges pénzkidobás volt az IKT-eszközberuházás.

Kipróbált Bevizsgált Megbízható 

A Panasonic Toughpad táblagépek azonban nem ilyen eszközök. Hogy miért? Nos, ennek több oka is van:

Minden részletükben strapabíró eszközök

Az eséstesztek során 180 cm magasságból, 26 különböző szögben leejtett, vízbemerítés ellen védett, por- és vízálló, rezgéstesztelt eszközök lengéscsillapítás nélküli járművekben is gond nélkül működnek, jól tűrik a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, és hihetetlenül tartósak a nagy igénybevétellel járó raktározási és szállítmányozási környezetben. A megbízható technológia a hardverhibák és váratlan leállások gyakoriságát is mérsékli. 

Work without limits
Munkavégzés korlátok nélkül

A megnövelt akkumulátor-teljesítménynek, a SmartCard-olvasóknak és az ujjlenyomat-szkennereknek köszönhetően eszközeink adott munkanapon belül akár több műszakot és dolgozót is gördülékenyen ki tudnak szolgálni. 

Több műszak, több dolgozó

A megnövelt akkumulátor-teljesítménynek, a SmartCard-olvasóknak és az ujjlenyomat-szkennereknek köszönhetően eszközeink adott munkanapon belül akár több műszakot és dolgozót is gördülékenyen ki tudnak szolgálni.  

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Dedikált kiegészítők

A vonalkód-szkennerektől az RFID-olvasókon át a biztonsági és csatlakozást javító szoftverekig, a Panasonic minden kiegészítőt kifejezetten a Toughbook és Toughpad normái szerint tesztel és tanúsít, garantálva ezzel a tökéletes együttműködést.  

Ergonomikus mobilitás 

Az ergonomikus kialakítású, behatóan tesztelt, szélsőséges igénybevételre tervezett, rugalmas gépjármű-dokkolók és rögzítőegységek egyszerűen cserélhetők a targoncák között, és a biztonsági előírásoknak is megfelelő, komplett rendszerként működnek. 

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
A legújabb rendszerek és technológia 

Ügyfeleink a legújabb Windows® vagy Android™ operációs rendszerek és a legfrissebb Intel® processzorok közül választhatnak. 

Optimális csatlakozás 

A Toughbook és a Toughpad ott is gond nélkül csatlakozik, ahol más eszközök kudarcot vallanak. Modelljeink a LAN, a vezeték nélküli LAN, a Bluetooth, a WWAN (3G/4G) és a GPS technológia kombinációjával dolgoznak, és opcióként két átmenő antennával is felszerelhetők a még zökkenőmentesebb csatlakozáshoz. 

Optimised connectivity
Specialist support and services
Szakértő támogatás és szolgáltatások

A Panasonic ProServices hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásai között menedzselt rendszerbevezetés, műszaki támogatás, eszközgazdálkodás és felhasználói oktatás is szerepel a projektek gördülékeny és sikeres megvalósításához.