• Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Mivel a hétköznapokban mindannyian otthoni eszközöket használunk, csábító lehet, hogy munkához is ilyet válasszunk. 

De érdemes más szempontból is megvizsgálni a kérdést. Ha körülnéz a raktárban vagy az üzemben, mit lát? Sisakokat, jó láthatóságot biztosító védőruházatot, munkavédelmi bakancsokat, tehát nem az utcán megszokott mindennapi viseletet. Ennek a számítógépeknél is ugyanígy kell lennie.

Az otthoni eszközök nem a magas követelményeket támasztó munkakörnyezetbe készültek. Nem biztosítják az Önök cégénél is szükséges tartósságot, csatlakozási jellemzőket, konfigurációs rugalmasságot, és az időjárás viszontagságait sem tűrik jól. Így hamarosan kiderül: felesleges pénzkidobás volt az IKT-eszközberuházás.

A Panasonic Toughpad táblagépek azonban nem ilyen eszközök. Hogy miért? Nos, ennek több oka is van:

Minden részletükben strapabíró eszközök

Az eséstesztek során 180 cm magasságból 26-féle szögben leejtett, a rugózás nélküli járművekben való működőképesség érdekében rázópróbának is alávetett eszközök jól tűrik a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, és kiválóan teljesítenek a nagy igénybevétellel járó munkahelyi környezetben.

Rugged from the inside out
Work without limits
Munkavégzés határok nélkül

A kesztyűben és esőben is használható, tükröződésmentes bevonatuknak köszönhetően napsütésben is jól olvasható érintőképernyővel ellátott, IP-védett eszközökkel zökkenőmentes a működés: bel- és kültéren is, jó és rossz időben, a nap minden órájában.

Ergonomikus mobilitás

Az ergonomikus kialakítású, behatóan tesztelt, szélsőséges igénybevételre tervezett, rugalmas gépjármű-dokkolók és rögzítőegységek egyszerűen cserélhetőek a targoncák között, és a biztonsági előírásoknak is megfelelő, komplett rendszerként működnek.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Dedikált kiegészítők

A vonalkód-szkennerektől az RFID-olvasókon át a biztonsági és csatlakozást javító szoftverekig, a Panasonic minden kiegészítőt kifejezetten a Toughbook és Toughpad normái szerint tesztel és tanúsít, garantálva ezzel a tökéletes együttműködést.

A legújabb rendszerek és technológia

Ügyfeleink a legújabb Windows® vagy Android™ operációs rendszerek és a legfrissebb Intel® processzorok közül válogathatnak.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Optimális csatlakozás

A Toughbook és a Toughpad ott is gond nélkül csatlakozik, ahol más eszközök kudarcot vallanak. Modelljeink a LAN, a vezeték nélküli LAN, a Bluetooth, a WWAN (3G/4G) és a GPS technológia kombinációjával dolgoznak, és opcióként dual pass through antennával is felszerelhetők a még zökkenőmentesebb csatlakozáshoz.

Szakértő támogatás és szolgáltatások

A Panasonic ProServices hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásai között menedzselt rendszerbevezetés, műszaki támogatás, eszközgazdálkodás és felhasználói oktatás is szerepel a projektek gördülékeny és sikeres megvalósításához.

Specialist support and services