• Tough in every environment...
  but not on your budget.

  Introducing TOUGHBOOK-as-a-Service.

 • Tervezés, testre szabás,
  támogatás és védelem

  A Toughbook és a Toughpad bizonyított tartósságát a Panasonic világszínvonalú tervezési, gyártási és támogatási képességeivel ötvöző ProServices tökéletes megoldást alkot vállalkozása számára.

 • Védje technológiáját!
  Védje beruházását!

  A Panasonic ProTect gyors hibaelhárítással és páratlan garanciális opciókkal nyújt tökéletes védelmet a kritikus eszközöknek.

ProServices and ProTect

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

Tudjon meg többet

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

Tudjon meg többet

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

Coming Soon

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.

További információk