• Tervezés, testre szabás,
    támogatás és védelem

    A Toughbook és a Toughpad bizonyított tartósságát a Panasonic világszínvonalú tervezési, gyártási és támogatási képességeivel ötvöző ProServices tökéletes megoldást alkot vállalkozása számára.

  • Védje technológiáját!
    Védje beruházását!

    A Panasonic ProTect gyors hibaelhárítással és páratlan garanciális opciókkal nyújt tökéletes védelmet a kritikus eszközöknek.

MEGOLDÁS AZ ÜZLETI MŰKÖDÉS ÁTALAKÍTÁSÁRA

Köszönjük érdeklődését a Panasonic ProServices iránt. Töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk hamarosan megkeresi Önt, hogy felmérje a lehetőségeket IT-beruházásai teljesítményének és megtérülésének maximálására.

Ha szeretné megbeszélni, miben lehetne a Panasonic ProServices cége segítségére, kérjen konzultációt, ha pedig már konkrét elképzelése van, beszélje meg velünk a projektet.

Ha többre kíváncsi, kérje el webinárium-felvételünket, amelyen szakértőink a valós életből vett példákon mutatják be az általuk tervezett, leszállított és megvalósított projekteket.

A technológia a szenvedélyünk! Válasszon minket és engedje, hogy képességeink rendkívüli előnyökhöz juttassák vállalkozását.