COMPASS Complete

Nagyvállalati szintű támogatás és biztonság

Rugalmasság, megbízhatóság, testre szabhatóság – az AndroidTM-alapú TOUGHBOOK eszközök többek között ezt nyújtják gazdájuknak. De ahhoz, hogy egy vállalat a legtöbbet hozhassa ki androidos TOUGHBOOK gépparkjából, minden eszköznél nagyvállalati szintű támogatásra és biztonságra van szükség.

A Panasonic COMPASS Complete pontosan ezt biztosítja. Használjon Androidot, és érjen el még jobb eredményeket az androidos TOUGHBOOK eszközökhöz kínált, mindenre kiterjedő garanciacsomaggal.

 

Enterprise-level service and security
Coverage. Control. Confidence.

Lefedettség Kontroll Bizalom

A COMPASS Complete mindig magas szinten tartja a produktivitást. A támogató szolgáltatások teljes körét biztosítja a komplett androidos TOUGHBOOK gépparkhoz. Legyen szó véletlen sérülés miatt javításról, androidos biztonsági frissítésről vagy valós idejű eszközanalitikáról, valamennyi gép folyamatosan csúcsteljesítménnyel dolgozhat.

A tökéletes választás

Az opcionális TOUGHBOOK Smart szolgáltatásbővítés zavartalan produktivitást biztosít. Valós időben biztosít a gyakorlatban azonnal hasznosítható eszközanalitikát, hogy felhasználója intelligens technológiákra támaszkodva fenntarthassa az üzleti teljesítményt, és valóban hasznos felismerések birtokában cselekedhessen.

 

Ensure productivity never falters with the optional TOUGHBOOK Smart Service add-on. You’ll receive actionable device analytics i
The complete package for your mobile estate

Komplett csomag a mobil eszközparkhoz

  • Véletlen sérülésre vonatkozó, teljes körű garancia – tökéletesen stresszmentes működés

  • 96 órán belüli javítás* – minimális leállás, maximális produktivitás

  • COMPASS Security Premium frissítések az androidos eszközök hosszú távú biztonságának megteremtéséhez

  • A gyakorlatban azonnal hasznosítható, valós idejű analitika, a Smart COMPASS Complete szolgáltatás TOUGHBOOK Smart Service bővítményével

Készen áll a technológia frissítésére?

A COMPASS Complete csupán egyike az androidos támogatási és biztonsági megoldásokat tartalmazó komplett csomag elemeinek, amely minden szükséges kelléket biztosít a strapabíró androidos Panasonic eszközök bevezetéséhez és felügyeletéhez.

Ha szeretne többet megtudni a COMPASS Complete-ről vagy bármely más COMPASS eszközről, vegye fel a kapcsolatot ügyfélképviselőjével, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

COMPASS Complete is part of the Complete Android Services and Security suite, giving your business everything it needs to deploy

*Minden elvárható erőfeszítést megtéve, az esetek 90%-ában 96 órán belül A logisztikát is magában foglalja.

Az Android robot a Google által létrehozott és megosztott munka reprodukált vagy módosított változata, amelyet a Creative Commons 3.0 Attribution licenc feltételei szerint használunk.

Az Android a Google LLC bejegyzett végjegye.

compass

COMPASS – Complete Android Services and Security

Ha szeretne talpon maradni a napjainkra jellemző éles versenyben, olyan technológiára van szüksége, amelyhez Önhöz hasonlóan professzionálisan, rugalmasan és reagálókészen működik. A PANASONIC COMPASS (Complete Android Services and Securities) segítségével maradéktalanul kiaknázhatja vállalatánál az Android rendszerben rejlő lehetőségeket.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.