A Toughbook Smart akkumulátorgarancia mindenkor gondoskodik a maximális üzemidőről

Most minden eddiginél egyszerűbben és intelligensebben fenntartható az akkumulátor optimális állapota és ezen keresztül az eszköz csúcsteljesítménye.

Az új Toughbook Smart akkumulátorgarancia gyors akkucserével ötvözi az intelligens akkumulátortechnológia előnyeit. Egyedül a Panasonic kínál eszközfelügyeleti szolgáltatásai keretében intelligens képességeket ügyfeleinek. A Smart akkumulátorgarancia intelligens és költséghatékony módszer a Toughbook eszközök folyamatos csúcsteljesítményének fenntartására.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

  • A Toughbook Smart Service Lite szoftver folyamatosan figyeli a Toughbook akkumulátorának műszaki állapotát.
  • Észleli, amikor alacsony szintre csökken a terepen használt akkumulátorok kapacitása. A normál használat mellett 50% alá csökkenő kapacitású akkumulátorokat kicseréljük.
  • Az akkumulátor műszaki állapotának romlásakor a rendszer automatikus e-mail értesítést küld az ügyfélnek.
  • Ekkor az ügyfél felveszi a kapcsolatot a Panasonickal, hogy csereakkumulátor küldését kérje az előre egyeztetett címre.
battery-lightning

INTELLIGENS VÉDELEM – 3 ÉVEN ÁT

A Smart akkumulátorgarancia megvásárlásának előnyei hamar összeadódnak:

shield battery
  • A munkaerő teljesítményének, produktivitásának és elégedettségének fenntartása.
  • Az akkumulátorhiba és -csere költségeinek mérséklése.
  • A leállások idejének lerövidítése az akkumulátor gyors kiszállításával és cseréjével.
  • A friss, új akkumulátor szükség esetén mindig rendelkezésre áll.
  • 3 év védelem az akkumulátor minőségének romlása ellen.

Toughbook Smart akkumulátorgarancia – az eszköz teljesítményének fenntartásához, üzemidejének növeléséhez, minimális erőfeszítéssel.

toughbook smart

INGYENES 60 NAPOS PRÓBA A TOUGHBOOK SMART SERVICE TELJES KÖRŰ HASZNÁLATÁRA

A Toughbook Smart Service egy olyan valós idejű analitikai eszköz, amely rögzíti, elemzi, tárolja és jelentésbe foglalja a teljes mobileszköz-állomány műszaki állapotát és viselkedését.

A Smart akkumulátorgaranciával bejelentkezési lehetőséget nyújtunk a Smart Service teljes analitikai irányítópultjának megtekintésére, a kód aktiválásától számított 60 napon keresztül.

toughbook warranty

A TOUGHBOOK SMART AKKUMULÁTORGARANCIA

KAPCSOLATFELVÉTEL AJÁNLATKÉRÉS CÉLJÁBÓL

Ez a garancia csak az eladás helyén vásárolható meg, a normál eszközgaranciával együtt aktiváljuk.

A konstrukció csak az intelligens akkumulátort támogató termékekre érvényesíthető. A Smart akkumulátorgarancia előnyeinek maradéktalan hasznosításához telepíteni kell a Smart Service Lite szoftvert. 
Csatlakozzon ahhoz, hogy csatlakozzon a Toughtalk Közösséghez, amelyen keresztül e-mail / post / telefonon keresztül hallhat minket olyan termékeinkről, szolgáltatásainkról és információinkról, amelyekről Ön szerint érdekes lehet.†
Az űrlap elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket‡

*A Panasonic Toughbook a Panasonic Marketing Europe GmbH szervezetéhez tartozó Panasonic System Communications Company Europe divíziója.

†A Toughtalk közösség a strapabíró eszközökkel kapcsolatos információk forrása. Tagjai közvetlenül és ingyen hozzájutnak a következő anyagokhoz: újonnan bevezetett termékekkel kapcsolatos információk, videók, esettanulmányok, tanulmányok, iparági értékelések, negyedéves hírlevelek, sajtóközlemények, meghívók rendezvényekre és webináriumokra és ismertetők technikai újdonságokról.

*Megjegyzés: Értékeljük, hogy bizalommal fordul hozzánk, és megadja nekünk az elérhetőségét. Fontos számunkra, hogy ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük. Minden velünk közölt személyes adatot adatvédelmi szabályzatunk szerint kezelünk.