Biztonsági értesítés a Panasonictól

A Panasonic biztonsági bejelentése az akkumulátor spontán kigyulladásának megelőzésére a Toughbook CF-AX, CF-SX és CF-C2 sorozatok modelljeinél

Az idén márciusban kiadott biztonsági értesítés mellett készítettünk egy szoftverfrissítést is a fent megadott modellhez, amelyet az érintett laptopra közvetlenül letöltve diagnosztizálhatja és ellenőrizheti az akkumulátor állapotát a gyulladásveszély elkerülése érdekében. Amint korábban már bejelentettük, nem cseréljük ki a fenti modellek akkumulátorait.

Akkor is javasoljuk, hogy töltse le diagnosztikai ellenőrző szoftverünket, ha korábban már telepítette a töltésszabályozó segédprogramot, mivel az új szoftver segít véglegesen megelőzni a gyulladásveszélyt.

Amint korábban már jeleztük, a töltésszabályozó segédprogram átmeneti intézkedésként szolgált, és a diagnosztikai ellenőrző szoftver telepítéskor felülírja annak funkcióit.

Az alábbi táblázat segítségével ellenőrizze, hogy érintett-e terméke. Ha terméke érintett, kérjük, hogy mielőbb telepítse a diagnosztikai ellenőrző szoftvert.

A JELEN BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉS ÁLTAL ÉRINTETT TERMÉKEK:

Laptop – PC-modell

  • CF-AX2 / AX3 sorozat
  • CF-C2 sorozat
  • CF-SX sorozat

HA ÖN A JELEN BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉS ÁLTAL ÉRINTETT LAPTOP PC-K VALAMELYIKÉNEK TULAJDONOSA, AZONNAL HAJTSA VÉGRE AZ ALÁBBI LÉPÉSEKET:

Töltse le az alábbi hivatkozásról, majd telepítse érintett eszközeire a diagnosztikai ellenőrző szoftvert:

A letöltéshez kattintson ide!

A szoftver az akkumulátorcsomag állapotának diagnosztizálásával és ellenőrzésével optimalizálja a hosszú távú működést és megelőzi a gyulladásveszélyt.

Az alábbi módokon veheti fel velünk a kapcsolatot, ha kérdezni szeretne, vagy segítségre van szüksége:

Email: toughbookbattery.helpdesk@eu.panasonic.com

Az alábbi utasítások segítségével tudja eldönteni, hogy érinti-e laptopját ez a biztonsági értesítés.

Elnézését kérjük az értesítés által okozott esetleges kellemetlenségért. A Panasonic mindent megtesz azért, hogy a legjobb minőségű termékeket és legszínvonalasabb kiszolgálást nyújtsa ügyfeleinek.

Köszönjük együttműködését és megértését.

AZ ÉRINTETT MODELLEK AZONOSÍTÁSA:

Ellenőrizze számítógépe modelljét (az alábbi táblázat szerint)