Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar
Villástargoncákhoz

Dedikált számítástechnika villástargoncákhoz

A villástargoncák fontos feladatot látnak el a raktározásban. Legyen bármilyen méretű a flotta, a gördülékeny és hatékony működés szempontjából lényeges, hogy milyen számítógépeket szerelnek a targoncákra.

Hiszen az infokommunikációs technológiával (IKT) támogatott targoncák használata számos jól ismert előnnyel jár. A feladatvégrehajtás hatékonyabb lesz, mivel a gépkezelők folyamatosan és valós időben hozzáférnek a központi irányítási rendszer pontos adataihoz a komissziózás és betárazás, a raktárkészlet kezelése, valamint az eszközök követése és rögzítése közben.

De mit kell figyelembe venni a flotta számítógépeinek kiválasztásakor, és hogyan lehet olyan döntést hozni, amely a jelen és a jövő szempontjából is a legjobb a szervezet számára?

Íme néhány az ilyenkor megválaszolandó legfontosabb kérdések közül:

Are you looking for a fixed computer or a flexible mobile device that can move between vehicles?

Fix telepítésű számítógépet keresnek, vagy olyan rugalmas mobil eszközt, amely több járművön is használható?

Row call to action
Supermarkets

Otthoni eszköz is megteszi, vagy komolyabbra van szükségük?

Row call to action
Retail stores

Melyik a legalkalmasabb eszköz az Önök számára?

Row call to action
Hospitality

Kulcsrakész megoldást választanának, vagy inkább pontosan az igényeik szerint testre szabott eszközt?

Row call to action

 

 

Gyártóipar

Írja újra versenytársait megelőzve a digitális játékszabályokat

A Panasonicnál a gyártóipari döntéshozókkal szorosan együttműködve igyekszünk alaposan megismerni az ügyfeleink előtt álló kihívásokat.
Manapság senki nem köt szívesen kompromisszumot – a lehető legjobb minőséget várja el a legalacsonyabb áron; testre szabott funkcionalitással és villámgyors szállítással.

 

Versenyelőnyük megőrzése érdekében a gyártóvállalatoknak a lehető legnagyobb mértékben ésszerűsíteniük kell működésüket, és a lehető legalacsonyabb szintre kell szorítaniuk a költséges leállások előfordulását. Mindeközben még termékeik minőségét is magas szinten kell tartaniuk.
Ezért minden eddiginél fontosabbá vált a működés a gép-gép kommunikáción alapuló digitalizálása.

 

A gyártóipari táblagép-vásárlók 77%-a jelentős termelékenységjavulást ért el. *
* „A táblagépek és a termékenység európai forradalma” c. 2014-es vizsgálat adatai alapján.
A megfelelő mobil számítástechnikai megoldás kiválasztása kritikus sikertényező.
A Panasonic strapabíró Toughbook és Toughpad notesz- és táblagépei kiválóan használhatók az alábbi területeken:
Gyártósorok
Karbantartás, javítás, üzemeltetés (MRO

Járműipar

A járműiparban tevékenykedő szervezetek munkafolyamatainak átformálása

Legyen szó motor- és járműfejlesztéssel kapcsolatos kutatásról, számítógépes szimulációról és optimalizációról, vagy tesztek során gyűjtött telemetriai adatok elemzéséről és értékeléséről, az Intel® Core™ i5 vPro™ processor processzorral szerelt Toughbookok rendkívül hatékonyan támogatják a feladatok elvégzését.

A masszív, ventilátor nélküli kialakítású, lezárt külső csatlakozókkal ellátott, fokozott igénybevételre tervezett modellek por- és vízállóak, valamint ütés- és vibrációállóak (MIL-STD 810G és IP65)¹,². Kiválóan alkalmasak szabadtéri alkalmazásra, jól viselik a zord időjárási körülményeket, a poros környezetet, és a terepszakaszokon végzett járműtesztekkel járó rázkódást is.

Ideális eszköz a járműkölcsönzéssel foglalkozó szervezetek számára

A Toughbookok a járműkölcsönzés minden egyes munkafolyamatát rendkívül hatékonyan támogatják. A nagy teljesítményű vezeték nélküli kapcsolatnak, az integrált adatgyűjtő lehetőségeknek, valamint masszivitásuknak köszönhetően a Toughbookokkal eredményesen javítható az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonala.

Megbízható és tartós


A masszív kialakításnak, az LCD-kijelzők flexibilis rendszerű rögzítésének, az erős pántoknak és a rezgéselnyelő elemekkel védett merevlemezeknek köszönhetően a Toughbookok rendkívül tartós noteszgépek, amelyek a hagyományos gépeknél jóval ritkábban hibásodnak meg. Ennek köszönhetően életciklusuk teljes költségvonzatát tekintve lényegesen olcsóbb megoldásnak számítanak a hagyományos noteszgépeknél.

Ám ezek csak nyers műszaki információk. Most azt szeretnénk megmutatni Önnek, hogyan járulhatnak hozzá a Toughbookok szervezete hatékonyságának növeléséhez,

hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

 

¹Az eszköz független, külső laboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G szabvány 516.6-os módszer IV. előírása alapján (ütésteszt).
² Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.
Kiskereskedelem

Átírjuk a kiskereskedelem szabályait!

Többféle célra is jól használható megoldások minden alkalmazáshoz

A Panasonic strapabíró Toughpad táblagépei és eladáshelyi (POS) munkaállomásai a normál végfelhasználói eszközök szintje fölé emelik a többfunkciós teljesítményt. Minden környezetben jól működnek – üzletekben vagy éttermekben, szabad téren és raktárakban. Tökéletes eszközt kínálnak minden kiskereskedelmi alkalmazáshoz.

Segítségükkel a kiskereskedők megvalósíthatják a napjaink sikeres vállalkozásaira jellemző többcsatornás kiszolgálást. Már azelőtt, hogy a vásárló vagy a vendég a helyszínre érne, sokféle interakciót és érintkezési pontot kezelnek, ötvözve egymással a kiskereskedelem fizikai, digitális és online világának lehetőségeit.

  • A Panasonic megbízható, testre szabott eszközökkel látja el a kiskereskedelmi vezetőket és beosztottjaikat. A jól látható kijelzők ideálisak a rendelésfelvételre, például az étteremláncoknál vagy gyorséttermekben.
  • A Toughpad eszközökkel a kiskereskedelmi személyzet valós idejű információkhoz férhet hozzá, részletesen tájékoztathatja a vásárlókat a termékről, és a maximumot hozhatja ki a felülértékesítési lehetőségekből az eladás helyén.
  • A strapabíró kialakítás azt jelenti, hogy a Toughpad eszközök masszívak, ugyanakkor könnyűek és elég mobilak ahhoz, hogy bolti és raktári környezetben használják őket.
  • Hosszú akkumulátor-üzemidejüknek, integrált vonalkódolvasóiknak és teljes értékű Windows OS rendszerüknek köszönhetően a kiskereskedők több alkalmazási területet is kiszolgálhatnak egy eszközzel.
  • Speciális dokkolómegoldásaik révén a Toughpad eszközök szállíthatók, út közben is biztonságosan használhatók, sőt akár eladáshelyi (POS) munkaállomássá is átalakíthatók.
  • A Panasonic POS-munkaállomásai megfelelnek napjaink piaci igényeinek és segítik a kiskereskedők napi üzletvitelét. Különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel működnek együtt és rugalmas, moduláris „többfunkciós” kialakítással támogatják a kiskereskedelmi és vendéglátóipari egységek vagy akár gyorséttermek üzletvitelét. 

 

A Toughbook és a Toughpad kiskereskedelmi környezetben

Gyorséttermek és étteremláncok

Gyorséttermek és étteremláncok

Kiskereskedelmi megoldásaink zökkenőmentes és rugalmas működést biztosítanak a gyorsaság és hatékonyság szempontjából legnagyobb nyomásnak kitett környezetekben.

Row call to action
Szupermarketek

Szupermarketek

A Panasonic technológiája sokféle feladatot, folyamatot és személyzeti funkciót támogat azokban a környezetekben, ahol kritikus tényező a vevőkiszolgálás.

Row call to action
Kiskereskedelmi egységek

Kiskereskedelmi egységek

A Panasonic számítástechnikai és mobil POS-megoldásai sokféle kiskereskedelmi csatornán keresztül és elárusítóhelyen garantálják a színvonalas kiszolgálást.

Row call to action
Vendéglátóipar

Vendéglátóipar

Kifogástalan kiszolgálás a látogatások színvonalát magasabb szintre emelő technológiával

Row call to action
¹Az eszközt független, külső tesztlaboratórium vizsgálta az IEC 60529 szabvány 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3 szakaszában foglalt előírások alapján.
Közlekedésihálózat-kezelés

A közúti és vasúti szállítás munkafolyamatainak átformálása

Kevés olyan ágazat létezik, amelyben a szabadtéri munkafolyamatok nagyobb kihívást jelentenek, mint a közúti és vasúti szállítás területén.

Ehhez hasonlóan nagyon kevés olyan mobil eszköz létezik – ha van egyáltalán –, amely ilyen körülmények között felvehetné a versenyt az Intel® Core™ i5 vPro™ processzorral szerelt Toughbookokkal.

Nagy teljesítményű csatlakozási lehetőségeiknek, nagy teljesítményüknek, hordozhatóságuknak és rendkívül masszív kialakításuknak köszönhetően a Toughbookok nagy mértékben növelik a szállítási ágazatban dolgozó szakemberek hatékonyságát. Ráadásul alkalmazásuk teljesen feleslegessé teszi a papíralapú dokumentumok használatát. Időjárási viszonyok: a Toughbookok hóban, esőben és ragyogó napsütésben is tökéletesen használhatók, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést. Szükségtelenné teszik más eszközök használatát, és a hálózati fennakadások számát is jelentős mértékben csökkentik.

Most azt szeretnénk megmutatni, hogyan tudnak a Toughbookok együttműködni Önökkel.

Hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

¹ Az eszközt független, külső tesztlaboratórium tesztelte az IEC 60529 szabvány 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3 szakaszában foglalt előírásai alapján.
Közműszolgáltatás

Toughbook – a közműszektor szakértője

A Panasonic Toughbooknál évtizedek óta a közműszektor legjobbjaival dolgozunk együtt annak érdekében, hogy pontosan megértsük az Önök előtt álló kihívásokat.
 

Hogy miért?

Azért, mert így tudunk tökéletesen strapabíró és testre szabott mobilszámítástechnikai megoldásokat szállítani az iparág szereplői számára.
A közművek dolgozóinak és kiszálló szervizmérnökeinek minden eddiginél jobban szükségük van az alábbiakra:
azonnali hozzáférés a digitális adatokhoz – akár a legtávolabbi helyről;
megkérdőjelezhetetlen biztonsági garanciák;
szélsőséges időjárási viszonyok között is munkaképes eszközök;
út közben is megbízható csatlakozás;
hosszú akkumulátor-üzemidő a túlórák alatt vagy több műszakon át tartó munkavégzés támogatására és az önálló akkumulátorcsere lehetősége.
Röviden összefoglalva: kimagasló megbízhatóságra, páratlan rugalmasságra és kompromisszumoktól mentes teljesítményre van szükségük.
Pontosan ezt biztosítja a Toughbook és a Toughpad. 

Ez pedig jó hír a közműszektornak – az egyik legmagasabb hibaelhárítási igényű iparágnak. Az IDC legfrissebb kutatása szerint a közműszektorban megkérdezettek mintegy 15%-a nyilatkozott úgy, hogy a táblagépek, noteszgépek és kézieszközök felhasználói valamilyen javítást kértek fizikai sérülés miatt az elmúlt 12 hónapban.

Tartós kézieszközeink és támogató szolgáltatásaink korábban soha nem látott módon növelik a mobil munkavégzés hatékonyságát a közműszektorban. Ez a vezeték nélküli intelligenciától és a biztonságtól kezdve a produktivitásnövelő technológiákig és a hálózatra csatlakozó járművekig, számos területre igaz.

Logisztika

Kézi vonalkódolvasó. Kicsi, de erős

A hatékony vonalkódolvasás minden eddiginél fontosabb feladat a raktártól az ügyfelek – a svájci Tobler, a holland Westfalen, a német Baeko vagy a brit Hertfordshire NHS – telephelyéig tartó logisztikai folyamatban.

A növekvő munkaterhelés és a rosszul megtervezett eszközök miatt lassul a beolvasás és nő a munkahelyi balesetek kockázata, amiért a munkaadó drága árat fizet. Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy bizonyos tervezési innovációk – például a döntött hátsó vonalkódolvasó – segítségével egyszerűbben, gyorsabban és kényelmesebben olvashatja le a vonalkódokat, mint eddig bármikor?

Az innovatív jellemzők, pl. a döntött hátsó vonalkódolvasó és a precíziós toll akár 12%-kal is hatékonyabbá tehetik a beolvasást. A több mint 30 év ágazati tapasztalattal rendelkező Panasonic jól ismeri a logisztikai iparág előtt álló kihívásokat.

Logisztikai szakértelmünk a világon mindenütt ésszerű folyamatokat, nagy pontosságot, gyorsabb teljesítést, hibamentes beolvasást, fokozott hatékonyságot és jobb megtérülést kínál a logisztikai vállalatoknak. Nő a produktivitás. Enyhül a fáradtság. Köszöntjük a vonalkódolvasás jövőjében! Felkeltettük érdeklődését? Japán legnagyobb csomagszállító szolgálatainak 80%-a a Panasonic kézi vonalkódolvasóit használja. 

Nemzetvédelem

A nemzetvédelem működési folyamatainak átformálása

Rendkívül megbízható működés a legzordabb körülmények között is, kedvező áron – ezek az alapvető elvárások az informatikai eszközökkel szemben a nemzetvédelmi szektorban.

Az Intel® Core™ i5 vPro™ processor processzorral szerelt Toughbookok könnyedén megfelelnek ezeknek a kívánalmaknak. Miért? Mert olyan környezetben is megbízható teljesítményt nyújtanak, ahol más eszközök kudarcot vallanának. Mert körülményektől függetlenül folyamatos adatelérést biztosítanak a terepen lévő egységek számára. És mert ezekkel a mobil, többfunkciós és rendkívül megbízható noteszgépekkel időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg.

Most azt szeretnénk megmutatni Önnek, hogyan járulhatnak hozzá a Toughbookok szervezete hatékonyságának növeléséhez,

hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

 

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.

 

Sürgősségi szolgálatok

A sürgősségi szolgálatok munkafolyamatainak átformálása

A sürgősségi szolgálatok munkafolyamatainak hatékonyságán szó szerint életek múlhatnak. A gyorsaság és a hatékonyság elengedhetetlen ebben az ágazatban.

Ezért egyre több szolgálat látja el szakembereit Intel® Core™ i5 vPro™ processor processzorral szerelt Toughbook modellekkel.

Miért? Mert ezek az eszközök olyan körülmények között is megbízható teljesítményt nyújtanak, ahol más informatikai eszközök kudarcot vallanának. Mert vezeték nélküli kapcsolati lehetőségeiknek köszönhetően a helyszínen dolgozó szakemberek folyamatosan hozzáférhetnek a szükséges adatokhoz, alkalmazásokhoz, és szükség esetén bármikor segítséget kérhetnek a központtól. És mert ezekkel a mobil, többfunkciós és rendkívül megbízható noteszgépekkel időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg.

Most azt szeretnénk megmutatni Önnek, hogyan járulhatnak hozzá a Toughbookok szervezete hatékonyságának növeléséhez,

hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

 

¹ Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.