Járműipar

A járműiparban tevékenykedő szervezetek munkafolyamatainak átformálása

Legyen szó motor- és járműfejlesztéssel kapcsolatos kutatásról, számítógépes szimulációról és optimalizációról, vagy tesztek során gyűjtött telemetriai adatok elemzéséről és értékeléséről, az Intel® Core™ i5 vPro™ processor processzorral szerelt Toughbookok rendkívül hatékonyan támogatják a feladatok elvégzését.

A masszív, ventilátor nélküli kialakítású, lezárt külső csatlakozókkal ellátott, fokozott igénybevételre tervezett modellek por- és vízállóak, valamint ütés- és vibrációállóak (MIL-STD 810G és IP65)¹,². Kiválóan alkalmasak szabadtéri alkalmazásra, jól viselik a zord időjárási körülményeket, a poros környezetet, és a terepszakaszokon végzett járműtesztekkel járó rázkódást is.

Ideális eszköz a járműkölcsönzéssel foglalkozó szervezetek számára

A Toughbookok a járműkölcsönzés minden egyes munkafolyamatát rendkívül hatékonyan támogatják. A nagy teljesítményű vezeték nélküli kapcsolatnak, az integrált adatgyűjtő lehetőségeknek, valamint masszivitásuknak köszönhetően a Toughbookokkal eredményesen javítható az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonala.

Megbízható és tartós


A masszív kialakításnak, az LCD-kijelzők flexibilis rendszerű rögzítésének, az erős pántoknak és a rezgéselnyelő elemekkel védett merevlemezeknek köszönhetően a Toughbookok rendkívül tartós noteszgépek, amelyek a hagyományos gépeknél jóval ritkábban hibásodnak meg. Ennek köszönhetően életciklusuk teljes költségvonzatát tekintve lényegesen olcsóbb megoldásnak számítanak a hagyományos noteszgépeknél.

Ám ezek csak nyers műszaki információk. Most azt szeretnénk megmutatni Önnek, hogyan járulhatnak hozzá a Toughbookok szervezete hatékonyságának növeléséhez,

hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

 

¹Az eszköz független, külső laboratórium által tesztelve a MIL-STD-810G szabvány 516.6-os módszer IV. előírása alapján (ütésteszt).
² Nemzeti független tesztlaboratórium által tesztelve az IEC 60529 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3. szakaszai szerint.