Kiskereskedelem

Átírjuk a kiskereskedelem szabályait!

Többféle célra is jól használható megoldások minden alkalmazáshoz

A Panasonic strapabíró Toughpad táblagépei és eladáshelyi (POS) munkaállomásai a normál végfelhasználói eszközök szintje fölé emelik a többfunkciós teljesítményt. Minden környezetben jól működnek – üzletekben vagy éttermekben, szabad téren és raktárakban. Tökéletes eszközt kínálnak minden kiskereskedelmi alkalmazáshoz.

Segítségükkel a kiskereskedők megvalósíthatják a napjaink sikeres vállalkozásaira jellemző többcsatornás kiszolgálást. Már azelőtt, hogy a vásárló vagy a vendég a helyszínre érne, sokféle interakciót és érintkezési pontot kezelnek, ötvözve egymással a kiskereskedelem fizikai, digitális és online világának lehetőségeit.

  • A Panasonic megbízható, testre szabott eszközökkel látja el a kiskereskedelmi vezetőket és beosztottjaikat. A jól látható kijelzők ideálisak a rendelésfelvételre, például az étteremláncoknál vagy gyorséttermekben.
  • A Toughpad eszközökkel a kiskereskedelmi személyzet valós idejű információkhoz férhet hozzá, részletesen tájékoztathatja a vásárlókat a termékről, és a maximumot hozhatja ki a felülértékesítési lehetőségekből az eladás helyén.
  • A strapabíró kialakítás azt jelenti, hogy a Toughpad eszközök masszívak, ugyanakkor könnyűek és elég mobilak ahhoz, hogy bolti és raktári környezetben használják őket.
  • Hosszú akkumulátor-üzemidejüknek, integrált vonalkódolvasóiknak és teljes értékű Windows OS rendszerüknek köszönhetően a kiskereskedők több alkalmazási területet is kiszolgálhatnak egy eszközzel.
  • Speciális dokkolómegoldásaik révén a Toughpad eszközök szállíthatók, út közben is biztonságosan használhatók, sőt akár eladáshelyi (POS) munkaállomássá is átalakíthatók.
  • A Panasonic POS-munkaállomásai megfelelnek napjaink piaci igényeinek és segítik a kiskereskedők napi üzletvitelét. Különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel működnek együtt és rugalmas, moduláris „többfunkciós” kialakítással támogatják a kiskereskedelmi és vendéglátóipari egységek vagy akár gyorséttermek üzletvitelét. 

 

A Toughbook és a Toughpad kiskereskedelmi környezetben

Gyorséttermek és étteremláncok

Gyorséttermek és étteremláncok

Kiskereskedelmi megoldásaink zökkenőmentes és rugalmas működést biztosítanak a gyorsaság és hatékonyság szempontjából legnagyobb nyomásnak kitett környezetekben.

Row call to action
Szupermarketek

Szupermarketek

A Panasonic technológiája sokféle feladatot, folyamatot és személyzeti funkciót támogat azokban a környezetekben, ahol kritikus tényező a vevőkiszolgálás.

Row call to action
Kiskereskedelmi egységek

Kiskereskedelmi egységek

A Panasonic számítástechnikai és mobil POS-megoldásai sokféle kiskereskedelmi csatornán keresztül és elárusítóhelyen garantálják a színvonalas kiszolgálást.

Row call to action
Vendéglátóipar

Vendéglátóipar

Kifogástalan kiszolgálás a látogatások színvonalát magasabb szintre emelő technológiával

Row call to action
¹Az eszközt független, külső tesztlaboratórium vizsgálta az IEC 60529 szabvány 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3 szakaszában foglalt előírások alapján.