Közlekedésihálózat-kezelés

A közúti és vasúti szállítás munkafolyamatainak átformálása

Kevés olyan ágazat létezik, amelyben a szabadtéri munkafolyamatok nagyobb kihívást jelentenek, mint a közúti és vasúti szállítás területén.

Ehhez hasonlóan nagyon kevés olyan mobil eszköz létezik – ha van egyáltalán –, amely ilyen körülmények között felvehetné a versenyt az Intel® Core™ i5 vPro™ processzorral szerelt Toughbookokkal.

Nagy teljesítményű csatlakozási lehetőségeiknek, nagy teljesítményüknek, hordozhatóságuknak és rendkívül masszív kialakításuknak köszönhetően a Toughbookok nagy mértékben növelik a szállítási ágazatban dolgozó szakemberek hatékonyságát. Ráadásul alkalmazásuk teljesen feleslegessé teszi a papíralapú dokumentumok használatát. Időjárási viszonyok: a Toughbookok hóban, esőben és ragyogó napsütésben is tökéletesen használhatók, ezáltal lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést. Szükségtelenné teszik más eszközök használatát, és a hálózati fennakadások számát is jelentős mértékben csökkentik.

Most azt szeretnénk megmutatni, hogyan tudnak a Toughbookok együttműködni Önökkel.

Hogyan járulnak hozzá különböző szervezetek üzleti sikereihez, és hogyan kínálnak megoldást a különböző problémákra.

¹ Az eszközt független, külső tesztlaboratórium tesztelte az IEC 60529 szabvány 13.4, 13.6.2, 14.2.5 és 14.3 szakaszában foglalt előírásai alapján.