Közműszolgáltatás

Toughbook – a közműszektor szakértője

A Panasonic Toughbooknál évtizedek óta a közműszektor legjobbjaival dolgozunk együtt annak érdekében, hogy pontosan megértsük az Önök előtt álló kihívásokat.
 

Hogy miért?

Azért, mert így tudunk tökéletesen strapabíró és testre szabott mobilszámítástechnikai megoldásokat szállítani az iparág szereplői számára.
A közművek dolgozóinak és kiszálló szervizmérnökeinek minden eddiginél jobban szükségük van az alábbiakra:
azonnali hozzáférés a digitális adatokhoz – akár a legtávolabbi helyről;
megkérdőjelezhetetlen biztonsági garanciák;
szélsőséges időjárási viszonyok között is munkaképes eszközök;
út közben is megbízható csatlakozás;
hosszú akkumulátor-üzemidő a túlórák alatt vagy több műszakon át tartó munkavégzés támogatására és az önálló akkumulátorcsere lehetősége.
Röviden összefoglalva: kimagasló megbízhatóságra, páratlan rugalmasságra és kompromisszumoktól mentes teljesítményre van szükségük.
Pontosan ezt biztosítja a Toughbook és a Toughpad. 

Ez pedig jó hír a közműszektornak – az egyik legmagasabb hibaelhárítási igényű iparágnak. Az IDC legfrissebb kutatása szerint a közműszektorban megkérdezettek mintegy 15%-a nyilatkozott úgy, hogy a táblagépek, noteszgépek és kézieszközök felhasználói valamilyen javítást kértek fizikai sérülés miatt az elmúlt 12 hónapban.

Tartós kézieszközeink és támogató szolgáltatásaink korábban soha nem látott módon növelik a mobil munkavégzés hatékonyságát a közműszektorban. Ez a vezeték nélküli intelligenciától és a biztonságtól kezdve a produktivitásnövelő technológiákig és a hálózatra csatlakozó járművekig, számos területre igaz.