Logisztika

Kézi vonalkódolvasó. Kicsi, de erős

A hatékony vonalkódolvasás minden eddiginél fontosabb feladat a raktártól az ügyfelek – a svájci Tobler, a holland Westfalen, a német Baeko vagy a brit Hertfordshire NHS – telephelyéig tartó logisztikai folyamatban.

A növekvő munkaterhelés és a rosszul megtervezett eszközök miatt lassul a beolvasás és nő a munkahelyi balesetek kockázata, amiért a munkaadó drága árat fizet. Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy bizonyos tervezési innovációk – például a döntött hátsó vonalkódolvasó – segítségével egyszerűbben, gyorsabban és kényelmesebben olvashatja le a vonalkódokat, mint eddig bármikor?

Az innovatív jellemzők, pl. a döntött hátsó vonalkódolvasó és a precíziós toll akár 12%-kal is hatékonyabbá tehetik a beolvasást. A több mint 30 év ágazati tapasztalattal rendelkező Panasonic jól ismeri a logisztikai iparág előtt álló kihívásokat.

Logisztikai szakértelmünk a világon mindenütt ésszerű folyamatokat, nagy pontosságot, gyorsabb teljesítést, hibamentes beolvasást, fokozott hatékonyságot és jobb megtérülést kínál a logisztikai vállalatoknak. Nő a produktivitás. Enyhül a fáradtság. Köszöntjük a vonalkódolvasás jövőjében! Felkeltettük érdeklődését? Japán legnagyobb csomagszállító szolgálatainak 80%-a a Panasonic kézi vonalkódolvasóit használja.