• 2-in-1's

    CF-20 CF-33 FZ-Q2 CF-XZ6

Szélsőséges igénybevételre tervezett „kettő az egyben” noteszgépek

Strapabíró, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” eszközök

Strapabíró laptopra ÉS táblagépre van szüksége? A levehető billentyűzetű „kettő az egyben” TOUGBOOK modellek egyetlen kulcsrakész eszközben egyesítik a két kategória jellemzőit.

Ha a technológiaválasztásban a rugalmasság is fontos szempont, érdemes olyan eszközt választania, amely sokféleképpen használható. A levehető billentyűzetű „kettő az egyben” TOUGHBOOK modellek pontosan ezt kínálják. Akár teljes méretű billentyűzettel ellátott laptopra van szüksége az egyszerű adatbevitelhez és a zavartalan csatlakozáshoz, akár táblagépre a mobil és helytakarékos használathoz, eszközeinkkel hozzájut a munkájához szükséges sokoldalúsághoz és használati egyszerűséghez.

A portfólió egyes modelljei hat különböző üzemmódban használhatók.

Ráadásul – a TOUGHBOOK technológiától elvárt módon – minden környezetben megállják a helyüket. A kategóriavezető CF-33 például minden elemében épp olyan strapabíró, mint bármelyik noteszgép, míg a 12,5 hüvelykes FZ-Q2 a szélsőséges igénybevételre tervezett eszközöknél könnyebb kivitelben biztosít nagyobb adatvédelmet, mint az otthoni felhasználásra szánt táblagépek.

Környezetbarát tervezési információk a 617/2013 EU jogszabály szerint, látogasson ide: https://www.ptc.panasonic.eu/compliance-documents