Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Szoftvermegoldás keresése

Független szoftverszállító partnereink (ISV) exkluzív hálózatával együttműködve sokféle komplett megoldást állítottunk össze ágazatok és iparágak számára.

Az alábbi listából közvetlenül elérheti egyes Premier és Certified ISV partnereinket és megoldásainkat. Ám a lista nem teljes, és mindig szívesen segítünk Önnek megtalálni az egyéni igényeire szabott megoldásokat. Ha tehát további tájékoztatást szeretne, vagy konkrét projektet szeretnek megvitatni velünk, várjuk jelentkezését!

 • Absolute Software

  Az Absolute szakterülete a számítógépekhez, táblagépekhez és okostelefonokhoz szánt állandó végpont-biztonsági és adatkockázat-kezelési megoldások szállítása. Az Absolute Data & Device Security (DDS) folyamatos kapcsolatot biztosít az összes végpont és a rajtuk tárolt adatok felé, hogy a felhasználó mindig ura maradjon a helyzetnek – még akkor is, ha az eszköz lecsatlakozik a hálózatról, vagy netán illetéktelen felhasználó kezébe kerül.

  Visit Website
 • Acronis

  Innovatív mentési, zsarolóvírus-elleni, katasztrófa utáni visszaállítási, adattárolási és nagyvállalati fájlszinkronizálási és -megosztási megoldásainak köszönhetően az Acronis az internetes védekezés és a hibrid felhőalapú adattárolás szegmensének meghatározó vállalata. Díjnyertes MI-alapú aktív védelmi technológiájával, blokklánc-alapú hitelesítési megoldásával és egyedülálló hibridfelhős architektúrájával bármely környezet összes adatát képes kiszámíthatóan alacsony költségszinten megvédeni – a fizikai, a virtuális, a mobil- és a felhőrendszereket és -alkalmazásokat is ideértve.

  Visit Website
 • GPC

  A GPC egy díjnyertes szoftverház, amely több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a világ számos területén működő ágazatokkal. Az egészségügyi, közlekedési, rendőrségi, logisztikai és helyi önkormányzatok ügyfelei igényei alapján a GPC az erőforrások leghatékonyabb felhasználásával törekszik az eredmények javítására. A GPC mélyreható tapasztalattal rendelkezik a 3D kamerákat használó megoldások létrehozásával, beleértve a TOUGHBOOK M1 készülékbe integrált Intel® RealSense ™ technológiát is.

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website
 • NetMotion

  A NetMotion mobil teljesítménymenedzsment szoftvere segítségével az IT-részleg páratlan mobil felhasználói élmény nyújtására lesz képes. A szoftver bármely hálózat, alkalmazás vagy operációs rendszer használata esetén gyorsítja, optimalizálja és védi a mobileszközök felé irányuló forgalmat.

  Visit Website
 • SOTI

  A SOTI a nagyvállalati mobilitásmenedzsment (Enterprise Mobility Management, EMM) megoldások megbízható globális szállítója – több mint 16 ezer vállalati ügyféllel és felügyelt eszközök millióival szerte a világon. A SOTI innovatív megoldás- és szolgáltatásportfóliójában a szervezetek megtalálják azokat az eszközöket, amelyekre  működésük mobilizálásához és mobilberuházásaik optimalizálásához szükségük van.

  Visit Website
 • Staylinked

  A StayLinked a strapabíró mobilszámítógépek hosztalkalmazásainak modernizálásával foglalkozik. Több mint 20 éve szállít világszínvonalú megoldásokat kritikus hosztalapú rendszerekhez a raktározás, a gyártóipar, a szállítmányozás és a kiskereskedelem területén. A hosztalapú rendszerek működését behatóan ismerő StayLink új paradigmát honosított meg a mobileszközök terminálemulációjában és munkafázis-kezelésében.

  Visit Website
 • Sygic

  A Sygic a világszerte több mint 200 millió sofőr által használt, fejlett navigációs alkalmazás fejlesztője. A flottamenedzsment, járműkövető, útvonaltervező és optimalizációs megoldásokat támogató, flottákhoz készült SDK-val és vállalati használatra alkalmas térképekkel kiegészített Sygic Professional GPS Navigation alkalmazást több mint 2000 flotta használja világszerte a szállítmányozás, a logisztika, a csomagszállítás, a terepi munkavégzés, a gépkocsigyártás, a közműipar és a kommunális szolgáltatások területén, valamint a készenléti szolgálatoknál.

  Az offline módban is működő Sygic Professional GPS Navigation időablak beállítását támogató, tehergépjármű-specifikus útvonaltervező funkciókkal rendelkezik. Több mint 60 API-t biztosít Android- és Windows-alapú alkalmazások fejlesztéshez.

  Visit Website