Szoftvermegoldás keresése

Független szoftverszállító partnereink (ISV) exkluzív hálózatával együttműködve sokféle komplett megoldást állítottunk össze ágazatok és iparágak számára.

Az alábbi listából közvetlenül elérheti egyes Premier és Certified ISV partnereinket és megoldásainkat. Ám a lista nem teljes, és mindig szívesen segítünk Önnek megtalálni az egyéni igényeire szabott megoldásokat. Ha tehát további tájékoztatást szeretne, vagy konkrét projektet szeretnek megvitatni velünk, várjuk jelentkezését!

 • Acronis

  Innovatív mentési, zsarolóvírus-elleni, katasztrófa utáni visszaállítási, adattárolási és nagyvállalati fájlszinkronizálási és -megosztási megoldásainak köszönhetően az Acronis az internetes védekezés és a hibrid felhőalapú adattárolás szegmensének meghatározó vállalata. Díjnyertes MI-alapú aktív védelmi technológiájával, blokklánc-alapú hitelesítési megoldásával és egyedülálló hibridfelhős architektúrájával bármely környezet összes adatát képes kiszámíthatóan alacsony költségszinten megvédeni – a fizikai, a virtuális, a mobil- és a felhőrendszereket és -alkalmazásokat is ideértve.

  Visit Website
 • GPC

  A GPC egy díjnyertes szoftverház, amely több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a világ számos területén működő ágazatokkal. Az egészségügyi, közlekedési, rendőrségi, logisztikai és helyi önkormányzatok ügyfelei igényei alapján a GPC az erőforrások leghatékonyabb felhasználásával törekszik az eredmények javítására. A GPC mélyreható tapasztalattal rendelkezik a 3D kamerákat használó megoldások létrehozásával, beleértve a TOUGHBOOK M1 készülékbe integrált Intel® RealSense ™ technológiát is.

  Visit Website
 • Loqus

  Loqus Fleet Ltd specialises in the provision of end-to-end Transport management systems providing organisations with the necessary tools to help them Plan, Execute and Monitor & Control work orders from initial order taking down to the last mile. Headquartered in Malta, the group employs a passionate team of high calibre software engineers supported by an experienced management team.

  Visit Website
 • Staylinked

  A StayLinked a strapabíró mobilszámítógépek hosztalkalmazásainak modernizálásával foglalkozik. Több mint 20 éve szállít világszínvonalú megoldásokat kritikus hosztalapú rendszerekhez a raktározás, a gyártóipar, a szállítmányozás és a kiskereskedelem területén. A hosztalapú rendszerek működését behatóan ismerő StayLink új paradigmát honosított meg a mobileszközök terminálemulációjában és munkafázis-kezelésében.

  Visit Website