Szolgáltatások és támogatás

Hogy a cége szempontjából legmegfelelőbb módon dokkolhassa számítógépét

Minden a szolgáltatásokon és a támogatáson múlik

Ha strapabíró laptopokat és táblagépeket vásárol mobil dolgozói számára, olyan ütőképes eszközökkel szereli fel őket, amelyekkel bárhol végezhetik munkájukat.

Ha ezután még annak a módját is sikerül megtalálnia, hogy a strapabíró laptopokat és táblagépeket megfelelően dokkolja a haszongépjárművekbe, az eszközök még hatékonyabbak, produktívabbak és használhatóbbak lesznek.

Ám a gépjármű és a mobil IT szempontjából megfelelő dokkolók és szerelőelemek kiválasztása nem könnyű feladat. Olyan hozzáértő szállító támogatása kell hozzá, amely időt szán a vállalat és kihívásai megismerésére azelőtt, hogy dokkolómegoldást ajánlana.

És még a dokkolómegoldás kiválasztása és gépjárműbe szerelése után is fontos, hogy a megfelelő szolgáltatások és támogatás álljanak rendelkezésre a leállások minimumra szorítása és a maximális beruházásmegtérülés érdekében.

Kulcsfontosságú a 360 fokos szemlélet

  • Megértés – az üzleti követelmények meghatározása
  • Testre szabás – a gépjárműnek és az alkalmazásnak megfelelően 
  • Tervezés – a dokkoló megtervezésétől a tesztelésen át a tanúsításig
  • Támogatás – teljes körű bevezetés, helyszíni tanácsadás és oktatás
  • Védelem – gyors javítás és kiterjesztett, illetve véletlen sérülésekkel szembeni garancia 

Hogy ura legyen a helyzetnek! 

A koncepciótervezéstől a beszerelésig, sőt azon túl is, a Panasonic ProServices a folyamat minden lépésében ügyfele közvetlen bevonásával tervezi meg a vállalat egyedi, konkrét szükségleteinek megfelelő dokkolómegoldást.

Ezen túlmenően, a csapat rendelkezik a teljes folyamat kézben tartásához – például a biztonsági vonatkozású jogszabályok követelményeinek betartásához – szükséges képességekkel és szakértelemmel.

Röviden összefoglalva, a Panasonic ProServices a Panasonic forradalmian új technológiáját, valamint tervezési, gyártási és támogatási képességeit felhasználva alakítja ki a tökéletes üzleti megoldást és a munkatársak mobil irodáját.

Tökéletes dokkolómegoldás a Wales & West számára

Pontosan ez a speciális szerviz és támogatás bizonyult rendkívül hasznosnak a Wales & West Utilities számára, amely a mobil munkatársakkal való kapcsolattartáshoz kért megoldást a Panasonictól.

A Wales & West Utilities szállítási vezetője, Andrew Pettiford elmondása szerint nem volt egyszerű Panasonic Toughbook megoldást tervezni, majd telepíteni a 370 tagú flottába, amelyben teherautók, pickupok és összkerékhajtású gépkocsik is megtalálhatók.

„Az volt a célunk, hogy a gépjárművek a szerelők irodájaként funkcionáljanak a javítás helyszínén” – magyarázta Andrew.

Különleges formaterv, modern megoldás

A Panasonic ProServices CAD-tervezőkből és gyártási szakemberekből álló, belső csapata először megtervezte, tesztelte, majd a gépjárművekbe telepítette a különböző függőleges és vízszintes tájolású dokkolóállomásokat. A csapat kompatibilis képernyőt és kommunikációs elemeket is beszerzett a megoldáshoz, majd a közművállalattal együttműködve ütemezte a telepítést.

A Panasonic ProServices a gépjárművek üzemben tartásához is biztosít támogatási szerződést.

„Ha valamilyen hiba vagy probléma merül fel a dokkolómegoldással kapcsolatban, a Panasonic ProServices csapata azonnal fogadja szervizmérnökünk hívását” – tudtuk meg Andrew-tól. „Első szintű támogatócsapatunk folyamatosan a hálózatra csatlakozik, és gyakran helyben is megtalálja a megoldást, de ha hiba merül fel, akkor a Panasonic szervizcsapata kiszáll a gépjárműhöz. A támogatási szerződésnek köszönhetően munkatársaink eredményesen dolgozhatnak, jómagam hozzájutok a hatékony költséggazdálkodáshoz szükséges információkhoz, és az ismétlődő hibákat is azonosítani tudjuk.”

A szolgáltatások és a támogatás mellett természetesen számos más szempontot is figyelembe kell venni a haszongépjárműben használt mobileszközök dokkolási módjának és helyének kiválasztásakor. Ha szeretné részletesen megtudni, milyen szempontokat érdemes átgondolnia, olvassa el a Panasonic e témában nemrég közzétett, részletes jelentését.