• Szupermarketek

Szupermarketek

Egy szupermarket működésének támogatása nem könnyű feladat. Az ajánlatok állandóan változnak. A termékeket folyamatosan kezelni kell. A vásárlók színvonalas kiszolgálása folyamatosan fennálló követelmény. Ezért fontos, hogy a munkatársak tudják, bármikor és bárhol könnyen hozzáférhetnek a különféle kihívások legyőzéséhez szükséges támogatáshoz és információhoz.

A világháló az üzletben
A többcsatornás működés azt jelenti, hogy minden ügyfél integrált kiszolgálásban részesül. A Panasonic technológiája segít ennek megvalósításában. Az online és a fizikai vásárlási szolgáltatásokkal fenntartott közvetlen kapcsolatnak köszönhetően összekötjük egymással a webhelyen és az üzletben kínált ajánlatokat és tájékoztatást. 

A Toughpad és Toughbook eszközökkel felszerelt munkatársak részletes tájékoztatást tudnak adni a termékekről és az ajánlatokról – mégpedig sokkal hatékonyabban és eredményesebben, mint egy automata kioszk. A Panasonic mobil eszközeivel támogatott értékesítés révén a vásárlók tájékozottabbak és elégedettebbek lesznek, így a jövőben nagyobb valószínűséggel vásárolnak rendszeresen, akár nagyobb értékben öntől.

Az önkiszolgáló fizetés támogatása
A vevők néha azért nem veszik szívesen igénybe az eredetileg a vásárlás kényelmét szolgáló önkiszolgáló kasszákat, mert használatukhoz a személyzet segítségét kell kérniük. Ha minden munkatárs rendelkezik Toughpad táblagéppel, akkor közvetlenül reagálhat a vásárlók információkéréseire, útbaigazítást adhat a keresett termékekkel kapcsolatban, és megválaszolhatja a termék jellemzőivel és elérhetőségével kapcsolatos kérdéseket is.

Integrált vonalkódolvasás a készletgazdálkodáshoz
A Toughpad táblagépek a közvetlen kiszolgáláson túl is hasznosnak bizonyulhatnak, például a készletgazdálkodás terén. A táblagépek világában ritkán elérhető integrált vonalkódolvasó egyszerűbbé és pontosabbá teszi a készletek ellenőrzését, feltöltését és kezelését. Az információk valós időben továbbíthatók a back-office rendeléstámogató rendszerekbe és – a színvonalasabb kiszolgálás érdekében – az eladáshelyi terminálokra.

Nagy eladáshelyi teljesítmény
A Panasonic POS-megoldásai hatékonyan támogatják a kiskereskedelmi környezetre jellemző ügyfélkiszolgálás sokoldalú feladatait. A kiskereskedelmi ügyfelek kiszolgálásában szerzett közel három évtizedes tapasztalatunkat és vezető pozíciónkat kamatoztatva rugalmas és nagy teljesítményű rendszereket dolgoztunk ki – a vállalatok igényeit kielégítő, alacsony teljes életciklusra vetített költséggel.

Munkatársak oktatása
A Toughpad táblagépekkel megszüntethetők az oktatással gyakran együtt járó dokumentum- és papírhegyek. A 20” méretű 4K táblagépekkel a munkatársak oktatása az üzletben lebonyolítható, részletes tervek és az információt közérthető formában megjelenítő képanyag (pl. eladótér elrendezése) segítségével. Több áruház, vagy akár ország táblagépeinek összekapcsolásával a szupermarketláncok gondoskodhatnak róla, hogy a csoporthoz tartozó egységek összes munkatársa ugyanazt a termékkihelyezést kövesse, és minden áruházba azonnal eljussanak a frissítések vagy változtatások.

Mely eszközeinket ajánljuk szupermarketek részére?

Toughpad FZ-M1
TOUGHPAD FZ-M1

7” méretű, Windows 8.1-alapú, ventilátor nélküli táblagép, integrált opciókkal, például vonalkódolvasóval és mágnescsík-leolvasóval. Kompakt méretének és nagy teljesítményű képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas számos kiskereskedelmi alkalmazás támogatására – az üzletben és azon kívül is.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 és asztali dokkolóegység (POS)

A szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű, Windows 8.1-alapú táblagép és a jól testre szabható dokkolóegység párosa javítja az ügyfélkiszolgálást, és helyet takarít meg az eladáshelyi környezetben.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 és FZ-X1

Szélsőséges igénybevételre tervezett, 5” méretű táblagép, amely minden mobil méretszegmens előnyeit egyesíti – választható vonalkód-olvasási képességeinek köszönhetően a készletgazdálkodáshoz és az auditokhoz is ideális megoldás.

Bővebben

Toughpad FZ-Y1

A világ első 20” méretű 4K táblagépe, strapabíró, tartós kivitelben, hihetetlenül nagy felbontású kijelzővel.

Bővebben

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
JS-970 eladáshelyi rendszer (POS)

A különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel együttműködő, rugalmas, moduláris, „többfunkciós” kialakítású, többféle képernyővel is felszerelhető JS-970 javítja a produktivitást, ritkítja a leállásokat és mérsékli a karbantartási költséget.

Bővebben