TOUGHBOOK Innovation Events

Vitassa meg és alakítsa a strapabíró mobiltechnológia jövőjét a Panasonic-kal!

A Panasonic az ügyfelek és a partnerek véleményére fordított kiemelt figyelemnek köszönhetően vált a strapabíró számítástechnika globális piacvezetőjévé. Európai Toughbook innovációs rendezvényeink sorozatával is ezt a szemléletet erősítjük, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek arra, hogy lépést tartsanak iparáguk mobiltechnológiájának fejlődésével.

A résztvevők elismert cégvezetőktől, piacvezető vállalatok döntéshozóitól és szakértőitől hallhatnak a különféle ágazatok technológiai hátterének jövőjéről, és első kézből ismerkedhetnek meg bevezetés előtt álló termékeinkkel.

Rendszeresen szervezünk rendezvényeket. Tekintse meg a bal oldali menüt, hogy biztosan ne maradjon le az év talán leghasznosabb eseményéről!

events

Miről szólnak a Toughbook innovációs rendezvények?

digital innovation, mobile computing and rugged technology.

A Panasonic iparági szinten is elismert, globális rendezvényei a digitális innováció, a mobil számítástechnika és a strapabíró technika legfrissebb újdonságaival foglalkoznak.

Key decision makers across all industries recognise the events as the go-to conventions for discovering cutting-edge mobile tech

A főbb döntéshozók minden iparágban az üzleti működés átalakítását támogató élvonalbeli technológiák megismerésének fórumaként tartják őket számon.

learn from and talk with already-engaged technology buyers from a whole host of sectors.

Ideális lehetőséget kínálnak arra, hogy az érdeklődők hasznos információkat szerezzenek a különböző iparágak náluk előbbre tartó technológiai beszerzőitől. 

Catch up on our 2018 event!

Kunden und Teilnehmer

A Toughbook innovációs rendezvények több ezer résztvevőt vonzanak Európa különböző országaiból, a világ legnagyobb márkáinak képviseletében.

Toughbook customers
360º networking with colleagues, peers and partners from your industry

Sokrétű kapcsolatépítési lehetőség kollégákkal, szakmabeliekkel és iparági partnerekkel

A Toughbook innovációs rendezvények ideális platformot biztosítanak a vállalkozások számára, hogy kiterjesszék kapcsolati hálózatukat, és beszéljenek más olyan cégek képviselőivel, amelyek már használtak Toughbook és Toughpad termékeket, továbbá felhasználhassák az iparági szakértők tapasztalatait, és természetesen találkozzanak a Panasonic csapatával. 

Keynote presentations, interactive workshops and exhibitor villages

Nyitóbeszédek, interaktív workshopok és kiállítótér

A résztvevők meghallgathatják a vendégelőadók izgalmas, gondolatébresztő előadásait a digitális innovációról, interaktív workshopokon vehetnek részt, és saját maguk is kipróbálhatják a Toughbook és Toughpad modellek funkcióit. 

Exploration of emerging trends and future strategies

Az új trendek és a jövőbeni stratégiák felderítése

A rendezvények ideális platformot kínálnak a jövő digitális világáról folytatott eszmecseréhez, valamint a vezetők, az ügyfelek, az újságírók és az iparági szakértők tájékoztatásához a jövőbeni tervekről és a digitális szektornak szánt kínálatról.

update

Termékhírek

Lehetőség a vadonatúj, jelenleg még fejlesztés alatt álló, bizalmasan kezelt termékkínálat korai megtekintésére és tesztelésére, valamint a kiállítók és partnerek megoldásainak kipróbálására.

lucrative

Értékes szponzori és hirdetési csomagok

A korábbi szponzorok és kiállítók között szerepelt például a  Vodafone, a Brother és a NetMotion Wireless. 

exclusive

Exkluzív ügyfél-esettanulmányok

Számos szervezet Toughbook és Toughpad felhasználói osztják meg tapasztalataikat első kézből a résztvevőkkel.

TOUGHBOOK hero awards to celebrate partner innovation

„Toughbook Hero” díjak a partnerinnovációk elismerésére

Lehetőség az együttműködők megjutalmazására és a Toughbook- és Toughpad-partnerkapcsolatok keretében elért fantasztikus üzleti eredmények megünneplésére.

Official event apps

Hivatalos alkalmazások az eseményekhez

Az interaktív alkalmazások hasznos visszajelzéseket gyűjtenek valós időben a résztvevőktől a rendezvényről, az előadásokról, valamint a partnerek és a kiállítók termékeiről. 

And that’s not all

És ez még nem minden

A színvonalas vendéglátásról és szórakozásról is gondoskodunk – a tavalyi programban még bűvészek és robotok is szerepeltek. 

events