Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

Toughbook innovációs rendezvények

Vitassa meg és alakítsa a strapabíró mobiltechnológia jövőjét a Panasonic-kal!

 

A Panasonic az ügyfelek és a partnerek véleményére fordított kiemelt figyelemnek köszönhetően vált a strapabíró számítástechnika globális piacvezetőjévé. Európai Toughbook innovációs rendezvényeink sorozatával is ezt a szemléletet erősítjük, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek arra, hogy lépést tartsanak iparáguk mobiltechnológiájának fejlődésével.

A résztvevők elismert cégvezetőktől, piacvezető vállalatok döntéshozóitól és szakértőitől hallhatnak a különféle ágazatok technológiai hátterének jövőjéről, és első kézből ismerkedhetnek meg bevezetés előtt álló termékeinkkel.

Rendszeresen szervezünk rendezvényeket. Tekintse meg a bal oldali menüt, hogy biztosan ne maradjon le az év talán leghasznosabb eseményéről!

 

 

 

Miről szólnak a Toughbook innovációs rendezvények?

A Panasonic iparági szinten is elismert, globális rendezvényei a digitális innováció, a mobil számítástechnika és a strapabíró technika legfrissebb újdonságaival foglalkoznak.

A főbb döntéshozók minden iparágban az üzleti működés átalakítását támogató élvonalbeli technológiák megismerésének fórumaként tartják őket számon.

Ideális lehetőséget kínálnak arra, hogy az érdeklődők hasznos információkat szerezzenek a különböző iparágak náluk előbbre tartó technológiai beszerzőitől. 

 

Ügyfelek és résztvevők

A Toughbook innovációs rendezvények több ezer résztvevőt vonzanak Európa különböző országaiból, a világ legnagyobb márkáinak képviseletében.

 

 

Sokrétű kapcsolatépítési lehetőség kollégákkal, szakmabeliekkel és iparági partnerekkel

 

A Toughbook innovációs rendezvények ideális platformot biztosítanak a vállalkozások számára, hogy kiterjesszék kapcsolati hálózatukat, és beszéljenek más olyan cégek képviselőivel, amelyek már használtak Toughbook és Toughpad termékeket, továbbá felhasználhassák az iparági szakértők tapasztalatait, és természetesen találkozzanak a Panasonic csapatával. 

Nyitóbeszédek, interaktív workshopok és kiállítótér

 

A résztvevők meghallgathatják a vendégelőadók izgalmas, gondolatébresztő előadásait a digitális innovációról, interaktív workshopokon vehetnek részt, és saját maguk is kipróbálhatják a Toughbook és Toughpad modellek funkcióit. 

Az új trendek és a jövőbeni stratégiák felderítése 

 

A rendezvények ideális platformot kínálnak a jövő digitális világáról folytatott eszmecseréhez, valamint a vezetők, az ügyfelek, az újságírók és az iparági szakértők tájékoztatásához a jövőbeni tervekről és a digitális szektornak szánt kínálatról.

 

 

 

Termékhírek

 

Lehetőség a vadonatúj, jelenleg még fejlesztés alatt álló, bizalmasan kezelt termékkínálat korai megtekintésére és tesztelésére, valamint a kiállítók és partnerek megoldásainak kipróbálására.

 

Értékes szponzori és hirdetési csomagok 

 

A korábbi szponzorok és kiállítók között szerepelt például a  Vodafone, a Brother és a NetMotion Wireless. 

 

Exkluzív ügyfél-esettanulmányok

 

Számos szervezet Toughbook és Toughpad felhasználói osztják meg tapasztalataikat első kézből a résztvevőkkel.

 

 

 

„Toughbook Hero” díjak a partnerinnovációk elismerésére

 

Lehetőség az együttműködők megjutalmazására és a Toughbook- és Toughpad-partnerkapcsolatok keretében elért fantasztikus üzleti eredmények megünneplésére.

Hivatalos alkalmazások az eseményekhez

 

Az interaktív alkalmazások hasznos visszajelzéseket gyűjtenek valós időben a résztvevőktől a rendezvényről, az előadásokról, valamint a partnerek és a kiállítók termékeiről. 

És ez még nem minden

 

A színvonalas vendéglátásról és szórakozásról is gondoskodunk – a tavalyi programban még bűvészek és robotok is szerepeltek. 

 

imgmaptif