Phone number: 068 0100 426
Phone number: 068 0100 426
Current language: Magyar

TOUGHBOOK Windows Autopilot

Az egyszerű felhőalapú Windows Autopilot szoftvereszköz forradalmasítja a Windows 10 Pro laptopok és táblagépek konfigurálásának és telepítésének folyamatát.

Így a TOUGHBOOK eszközök úgy érkeznek meg a végfelhasználóhoz, hogy az összes szükséges konfigurációs beállításuk már fel van töltve a felhőbe. A felhasználónak nincs más dolga, mint felnyitni a dobozt, megadni az adatait, letölteni a profilját, és máris munkához láthat.

A felhasználó a „kulcsrakész” használat elképzelhető legjobb élményét élvezheti, az IT-csapatok pedig az üzleti működés szempontjából kritikus, más feladatokra összpontosíthatnak.

További információk
Egyszerű a felhasználóknak. Problémamentes az IT-nek.
Idő- és költségtakarékos a szervezetnek
Gyors bevezetés
Skálázhatóság
Kisebb IT-költség, idő- és erőforrásigény
Egyszerűség a végfelhasználók számára
Észszerűbb eszközfelügyelet
Eszköz- és adatbiztonság

Érvek a Windows Autopilot mellett

Kulcsrakész kialakítás. Azonnali használatba vétel.

A Windows Autopilotnak köszönhetően a Windows 10 Pro TOUGHBOOK összes konfigurációs beállítása előre fel van töltve a felhőbe.

Az eszközt ezután közvetlenül a végfelhasználónak szállítjuk le. Neki pedig már nincs más dolga, mint megadni bejelentkezési adatait, és az összes alkalmazás és beállítás automatikusan a felhasználó konkrét üzleti igényei szerint töltődik le.

A Windows Autopilot segítségével a végfelhasználók egyszerűen, az IT minimális mértékű bevonásával állíthatják be új eszközeiket.
Az előtelepített alkalmazásokkal és szinkronizált profilokkal bevezetett eszköz azonnali, tökéletes produktivitást kínál.

Siker nagyban

A TOUGHBOOK Windows Autopilottal az eszközkonfigurációk, a frissítések és a visszaállítások bármilyen méretű flottára nézve azonnal alkalmazhatók.

Nulla beavatkozásigényű IT

Úgy mérsékelheti a már eddig is túlterhelt IT-t érintő költségeket és időigényt, hogy közben a testre szabásról, a teljesítményről és a biztonságról sem kell lemondania.

Fontos IT-erőforrások szabadulnak fel

A hagyományos rendszerben az eszközök a gyártótól az IT-részleghez kerülnek.

Az IT-csapat ekkor manuális beállításokra és személyre szabásra kénytelen fordítani már amúgy is korlátozott idejét, erőforrásait és költségvetését.

A végfelhasználók pedig csak várakoznak... és várakoznak...

A Windows Autopilottal az IT-szakembereknek többé nem kell átdolgozniuk a szoftverképet vagy egyenként beállítaniuk az új eszközöket a felhasználóknak való átadás előtt.

És ez még csak a kezdet...

A Windows Autopilot kaput nyit a Microsoft további felhőalapú szolgáltatásai felé, amelyekkel az ügyfelek az életciklus bármely szakaszában újra beállíthatják, más célra használhatják vagy visszállíthatják eszközeiket. A megoldás zökkenőmentes hardver- és szoftverfelügyeletet tesz lehetővé minimális vagy nulla infrastrukturális karbantartásigénnyel, és egyáltalán nem vagy csak kis mértékben követeli meg folyamatok kötelező végrehajtását.

Van 1 perce?

További tudnivalókért nézze meg rövid videónkat.

A Windows Autopilot használatának előfeltételei:

- Azure AD Premium (P1 vagy P2 előfizetés) – és hozzáférés az Azure AD infrastruktúrához LAN-on vagy wifin keresztül
- Microsoft Intune vagy más, Autopilottal kompatibilis MDM megoldás

Egyszerű elérhetőség

A Windows Autopilot már minden Windows 10 Pro TOUGHBOOK eszközhöz elérhető.

Kapcsolat:

Proservices

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a Toughbook márkánál megszokott magas normáknak.

Tudjon meg többet

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

Tudjon meg többet

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

Coming Soon

ProServices Protect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a Toughbook technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

További információk

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

Egyedülálló, kamatmentes havi díjas konstrukció TOUGHBOOK-megoldásokhoz.

További információk