Vehicle Docking Solutions

A Panasonic ProServices egyedi dokkolóállomásaival munkatársai a terepen is épp olyan hatékonyan dolgozhatnak, mint az irodában. A személygépkocsiktól és a kisteherautóktól kezdve az összkerékhajtású autókon át a készenléti szolgálatok kocsijaiig, dokkolóállomásaink bármilyen járműben megállják a helyüket.

Az irodától távol minden perc számít.

Az eszközökhöz és alkalmazásokhoz való egyszerű hozzáférés nélkül a munka a szükségesnél sokkal tovább tarthat, ami hatással van az elvégezhető feladatok számára, és csökkenti a külső helyszínen dolgozó munkaerő hatékonyságát, így közvetlenül hat az ügyfélszolgálat elégedettségi szintjére.

img1
img2

A ProServices egyéni dokkoló megoldások egyszerű hozzáférést biztosítanak az eszközeihez és alkalmazásaihoz közvetlenül a dokkolt eszközről vagy egy karnyújtásnyira lévő második képernyőről. A dokkoló egységek felszerelhetők elöl, tárolhatók a jármű hátuljában vagy akár elrejtve is, például a kesztyűtartóban.

Optimalizáltuk a 3G/4G-, GPS- és WLAN-kapcsolatot a dokkoló és az eszköz kettős külső antenna funkciójával, hogy a dolgozók kapcsolatban maradhassanak a központtal, és időt takaríthasson meg, amikor a munkások az egyik munkáról a másikra váltanak.

img3