• Hospitality

Vendéglátóipar

Legyen szó luxushajóról, szállodáról vagy étteremről, minden vendéglátóipari létesítmény hírneve – és sikere – teljes mértékben a vendégeknek nyújtott kiszolgálás színvonalától és hatékonyságától függ. Speciális kiskereskedelmi technológiánk segítségévél ön is kiváló szolgáltatási színvonalat érhet el, és a működés minden területén javíthatja produktivitását. 

Gyors, hatékony és rugalmas rendelésfelvétel
Egy szállodában vagy étteremben a Toughpad táblagép segítségével a személyzet tagjai közvetlenül az asztalnál vehetik fel a rendeléseket – olyan pontossággal és hatékonysággal, ami papíralapú rendszerrel soha nem lenne elérhető. A vendégek azonnal megtudják, ha valami nem rendelhető vagy elfogyott, és rendelés közben (képek alapján) tájékozódhatnak a különleges szolgáltatási és menüajánlatokról. A rendelést közvetlenül a konyha kapja meg, ami kiiktatja a tévedés és a hosszú várakozás kockázatát.

Többféle alkalmazási lehetőség luxushajókon
A Panasonic POS-munkaállomásai támogatják a luxushajó utasai által elvárt különféle kiskereskedelmi szolgáltatások biztosítását. A Toughpad táblagép ideális eszköz az utaskezeléshez, amikor a személyzetnek ellenőriznie kell a létszámot, vagy pontosan meg kell számolnia a hajó fedélzetére lépőket vagy onnan távozókat. 

Figyelemfelkeltőbb promóciók
Toughpad táblagépekkel a munkatársak mobil reklámszakemberként léphetnek fel amikor a hajón vagy a szállodában járva-kelve kommunikálnak a vendégekkel vagy utasokkal. „Percrekész” tájékoztatást adhatnak nekik a programokról, rendkívüli ajánlatokról, és ezeket a táblagépen is megjeleníthetik. Így jobban fel tudják kelteni az érdeklődést, és javíthatják az ajánlatok igénybevételének valószínűségét. 

Pontosan időzített karbantartás
A vendéglátóipari környezetben a karbantartás folyamatosan fennálló követelmény. A Toughpad táblagép segítségével a karbantartó személyzet gyorsan és egyszerűen elvégezheti a feladatot. Vegyünk például egy vidámparkot. A karbantartó mérnöknek a szabadban kell dolgoznia, távol az elektromos hálózati csatlakozástól, esetenként rossz időben, sárban, poros és vizes környezetben. A Toughpad FZ-E1 táblagép számára e kihívások legyőzése nem jelent nehézséget. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően az áramellátás nem probléma. A szélsőséges igénybevételre tervezett funkciókkal a mostoha körülmények között végzett kültéri munka sem akadály. A Wi-Fi, a 4G és a hanghívási képességek teljes körű támogatást nyújtanak a terepen végzett munkához. A nagy teljesítményű Windows OS minden szükséges feldolgozási képességet biztosít a problémák pontos diagnosztizálásához, a kültéren is jól olvasható kijelzővel pedig valóban bárhol lehet dolgozni.

Mely eszközeinket ajánljuk vendéglátóipari környezetbe?

Toughpad FZ-M1
TOUGHPAD FZ-M1

7” méretű, Windows 8.1-alapú, ventilátor nélküli táblagép, integrált opciókkal, például vonalkódolvasóval és mágnescsík-leolvasóval. Kompakt méretének és nagy teljesítményű képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas számos kiskereskedelmi alkalmazás támogatására – az üzletben és azon kívül is.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 és asztali dokkolóegység (POS)

A szélsőséges igénybevételre tervezett, könnyű, Windows 8.1-alapú táblagép és a jól testre szabható dokkolóegység párosa javítja az ügyfélkiszolgálást, és helyet takarít meg az eladáshelyi környezetben.

Bővebben

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 és FZ-X1

Szélsőséges igénybevételre tervezett, 5” méretű táblagép, amely minden mobil méretszegmens előnyeit egyesíti – választható vonalkód-olvasási képességeinek köszönhetően a készletgazdálkodáshoz és az auditokhoz is ideális megoldás.

Bővebben

JS-970 eladáshelyi rendszer (POS)

A különféle Microsoft Windows operációs rendszerekkel együttműködő, rugalmas, moduláris, „többfunkciós” kialakítású, többféle képernyővel is felszerelhető JS-970 javítja a produktivitást, ritkítja a leállásokat és mérsékli a karbantartási költséget.

Bővebben

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970