• CPS Product line up TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK G2 Standard

TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek

Rólunk

 
A TOUGHBOOK nem egyszerűen piacvezető a strapabíró számítógépek és táblagépek piacán, hanem a kategória úttörője. Első modellünk több mint 20 évvel ezelőtti bevezetése óta a TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek saját kategóriát teremtettek a mobiltechnológia világában, és újraértelmezték a mostoha körülmények közötti adat- és alkalmazáshozzáférés lehetőségeit.
 
Az első pillanattól kezdve hűek vagyunk műszaki tervezési hagyományainkhoz, és minden tevékenységünk során figyelembe vesszük ügyfeleink véleményét. Az ügyféligények teljesítése iránti elkötelezettség révén tudjuk a kínálatunk egészére jellemző, kiváló minőségű, speciális eszközöket szállítani.
 
Ha meg szeretné érteni a TOUGHBOOK-alapú megoldások bevezetésének igazi előnyeit, először is gondolja végig, milyen kihívásokkal szembesülnek mobil dolgozói.
 
Mi akadályozza őket a produktívabb vagy hatékonyabb munkavégzésben?
Hogyan lehetne munkájuk jövedelmezőbb és egyúttal könnyebben kivitelezhető?
 
E problémák nagy része jó eséllyel a terepi adat és alkalmazás hozzáférés nehézségeivel függ össze. Lehet, hogy nem tudnak csatlakozni a központi rendszerekhez. Előfordulhat, hogy nem rendelkeznek megfelelő áramforrással technológiájuk működőképességének fenntartásához. Vagy egyszerűen csak azért nem tudnak gyorsan és eredményesen dolgozni, mert esik az eső vagy túlságosan süt a nap.
 
Ezen a ponton lép be a képbe a TOUGHBOOK. A TOUGHBOOK mobil PC-k és táblagépek technológiájának fejlesztésekor az volt a Panasonic számára a legfőbb szempont, hogy legyőzze a különféle iparágakban szakemberek tömegei által napi szinten tapasztalt hozzáférési nehézségeket.
 
Ezért ha valahol a strapabíró, tartós laptopokra terelődik a szó, szinte biztos, hogy előbb-utóbb elhangzik a TOUGHBOOK neve.