• FZ-G1 FZ-M1 A3 S1 G2 33

TOUGHBOOK Rugged Tablets

 A Panasonic TOUGHBOOK Tablet az eddigieknél is nagyobb hatékonyságot és produktivitást biztosít.

A készülék különösen alkalmas egyszerűbb piaci terepalkalmazásokra, például a légforgalmi vagy az építészeti ágazat számára, terepen végzett értékesítés esetén, vagy a közszférában, ahol a szélsőséges környezeti viszonyok állandó kihívást jelentenek, és a hibáknak rendkívül komoly következményei lehetnek.

A TOUGHBOOKokra érvényes szabványoknak megfelelő TOUGHBOOK modellek sokkal strapabíróbbak, mint a hasonló táblagépek. A TOUGHBOOK ok megfelelnek a MIL-STD-810G ütésállósági szabványnak, valamint az IP-előírások szerint por- és vízállóak.

Az eszköz belső magnéziumkerete elég erős ahhoz, hogy megvédje a belső alkatrészeket és a nyomtatott áramköröket az ütés következményeitől. Az eszköz sarkainál lévő gumibevonat csökkenti az esés erejét és megvédi a kijelzőt. A kijelző kémiailag edzett üvege közvetlenül kapcsolódik a kijelzőhöz, ami javítja az üveg rezgés- és ütésálló tulajdonságát, és egyúttal jobban láthatóvá teszi a kijelzőt.

A nappal is kitűnően látható matt képernyőnek, a TOUGHBOOK termékek kiváló minőségének, a biztonságos üzleti megoldásoknak és a lehető legfejlettebb eszközkezelésnek köszönhetően a TOUGHBOOK modellek a piac legstrapabíróbb, legmegbízhatóbb és a vállalkozások számára a legtökéletesebb Android-alapú táblagépei.

 
A Google, a Google logó, a YouTube és az Android a Google Inc. védjegye.

 
Környezetbarát tervezési információk a 617/2013 EU jogszabály szerint, látogasson ide: www.ptc.panasonic.eu