• About Computer Product Solutions

A Panasonic Computer termékmegoldásokról

Panasonic KÖNYVTÁR | 1996 óta vezeti a piacot

Panasonic TOUGHBOOK - 1996 óta vezeti a robusztus laptopok és táblagépek világát

Amikor az emberek azt kérdezik: „Melyek a legrosszabb laptopok és táblagépek a világon?”, Úgy gondoljuk, hogy számos tényező azt jelenti, hogy a Panasonic TOUGHBOOK a megfelelő válasz.

Örökségünk, sikertörténetünk, szakembereink mérnökei, ágazati szakértelme és „ügyfél hangja” megközelítésünk, világszínvonalú szolgáltatásunk és elkötelezettségünk az innováció iránt - mindegyikük összekapcsolja a TOUGHBOOK robusztus laptopok és táblagépek egy lépést előre.

De ha ez még mindig szubjektív válasz, amikor arra a kérdésre kerülünk, hogy ki a világpiacon a robusztus számítástechnika piacvezetője, akkor a válasz teljesen végleges. Panasonic TOUGHBOOK.

Mióta több mint két évtizeddel ezelőtt létrehoztuk a robusztus számítástechnikai piacot, a kategória első számúvé váltunk, és megőriztük európai piacvezető pozíciónkat, a 45% -os bevételi részesedéssel a robusztus és tartós noteszgépek és táblagépek eladásában 2019. *

 

Más a DNS-énk

Ami valóban elválasztja a TOUGHBOOK-ot - és miért vagyunk logikus választása az Ön szervezetének -, az mi létezésünk oka. DNSünk.

Hiszünk abban, hogy jobbá tesszük az egész Európában működő vállalkozásokat. Ahhoz, hogy többet tehessünk. Ahhoz, hogy a korábban lehetetlen módon dolgozzon. Hogy jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Hogy termelékenyebb legyen.

És ehhez hiszünk abban, hogy más vagyunk. Eltér a többi mobil technológiai gyártótól. Több összhangban van azzal, amire a felhasználóknak szükségük van. Sokkal jobban szakosodott az igényeiknek a robusztus technológiánkhoz való igazításában.

A fogantatás pillanatától kezdve minden, amit jobbra, szakértőbbre, célra alkalmasabbra teszünk, mint bármi más a piacon.

Mint azok az emberek, akik technológiánkat használják: „Más a DNS-ben”.

 

Meghallgatjuk ügyfeleink hangját

Az első naptól kezdve ügyfeleink igényeire, céljaira és követelményeire építettük hírnevünket - és a piaci sikereinket -. Ha velük beszélgetünk, velük együtt tervezünk, és ami a legfontosabb, hogy meghallgassuk őket, fel van szerelve a TOUGHBOOK robusztus mobil PC-k és táblagépek technológiájával, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy legyőzze a számos iparágban naponta tapasztalható hozzáférési akadályokat.

Minden notebook, táblagép vagy kézi eszköz minden formáját, tulajdonságát és funkcióját kifejezetten a célra készítik. Semmit sem hagytak a véletlenre. Bármilyen kihívással és körülményekkel szembesül a mobil munkatársak a mindennapi munkavégzés során, a TOUGHBOOK-ot már szigorúan tesztelték, hogy ellenálljanak nekik, miközben csapatainak termelékeny, hatékony és jövedelmező marad.

Ez az oka annak, hogy ma, amikor az emberek leírják vagy megvitatják a tartós vagy robusztus laptopokat, egyszerűen azt mondják: „TOUGHBOOK”.
 

* VDC Reserach, 2020 március