• Powerful. Secure.
  Reliable.

  Get to know Windows 11

Windows 11 GYIK

Többet tehet a Windows 11 és a TOUGHBOOK segítségével

Ez az új operációs rendszer gyorsabb betöltési időt, továbbfejlesztett biztonsági funkciókat és jobb akkumulátor-élettartamot kínál, megkönnyítve a munkavállalók számára az útközbeni csatlakozást.

 

Készüljön fel a kategóriájában legjobb sebesség, teljesítmény és biztonság megtapasztalására.

 

Új perspektíva

 

A Windows 11 nyugodt, tiszta felületet kínál a kényszer nélküli munkához. A frissített Start menütől kezdve a kollégákkal való üzenetküldésen és tartalomon keresztüli kapcsolatfelvétel új módjaiig – ez az ideális környezet azok számára, akik többet szeretnének a készülékükből kihozni.

 

Nagyobb teljesítmény

 

Használja a produktivitási eszközöket, mint például a Snap Layouts. Több asztali számítógéppel egy gombnyomással szervezett maradhat, és azonnal válthat a projektek és a munkafolyamatok között.

 

Zökkenőmentes együttműködés

 

A Microsoft Teams lehetővé teszi, hogy a laptopról csatlakozzon és együttműködjön másokkal. Hívja kollégáit és rendezzen értekezleteket egész nap WiFi-n vagy GPRS-en keresztül, ha a terepen van.

 

PC mindenkinek

 

Az új Windows 11 három TOUGHBOOK modellel lesz elérhető, így kihasználhatja a legújabb innovációkat a kapcsolat, a toll és a hangbemenet terén.

 

Megbízható biztonság

 

A legújabb. A legbiztonságosabb. A Windows 11 beépített biztonságával távolról is megoszthatja, üzembe helyezheti és kezelheti. A TOUGHBOOK iparágvezető védelmével együtt ez a legjobb tapasztalat a kategóriában.

 

Korlátlan kapcsolat

 

A tálcába beépített csevegéssel és hívással az új Windows 11 lehetővé teszi, hogy néhány kattintással bárkivel kapcsolatba lépjen – függetlenül attól, hogy milyen eszközön vannak.

toughbook

A Windows 11 frissítés 2022 elejétől lesz szállítva a minősített TOUGHBOOK eszközökre. Az időzítés eszköztől függően változik. Bizonyos funkciók speciális hardvert igényelnek.

 

GYIK

 • Mikor indította el a Windows 11-et a Microsoft?

  A Microsoft 2021. október 5-én mutatta be a Windows 11-et a piacon.

 • Mikor lesz elérhető a Windows 11 a Panasonic TOUGHBOOK-hoz?

  A Windows 11 minden olyan TOUGHBOOK modellhez elérhető lesz, amely 2022 első negyedévében megfelel a minimális hardverkövetelményeknek.
  Windows 11 követelmények - A Windows | újdonságai Microsoft dokumentumok

 • Mennyi ideig támogatja a Windows 10-et a Microsoft?

  A Windows 10-et a Microsoft 2025. október 14-ig támogatja.
  Windows 10 Home és Pro – a Microsoft életciklus-| Microsoft dokumentumok

 • Lesz elérhető Windows 10 leminősítési modell?

  Igen, a Windows 10 visszaminősítési modellje minden olyan TOUGHBOOK modellhez elérhető lesz, amely 2022 első negyedévében megfelel a minimális hardverkövetelményeknek. Ez azt jelenti, hogy a modell Windows 11 Pro licensszel és előre telepített Windows 10 Pro rendszerrel érkezik.

 • Ingyenesen frissíthetem a meglévő TOUGHBOOK-ot a Windows 11-re?

  Minden TOUGHBOOK modell, amely megfelel a minimális hardverkövetelményeknek, ingyenesen frissíthető a Windows 11-re. Az illesztőprogramok 2022 első negyedévében lesznek elérhetők.

 • Honnan tudhatom, hogy a Windows 11-re való frissítés elérhető a Windows 10 TOUGHBOOK-hoz?

  A Microsoft értesítést küld Önnek, miután a jogosult TOUGHBOOK eszközt tesztelték és validálták az ingyenes frissítéshez. Vagy a Windows Update-re léphet, ahol megtekintheti Kérjük, vegye figyelembe, hogy a frissítés befejezéséhez jelentős letöltésre van szükség.

 • Van-e határidő az ingyenes ajánlatra? Fizetnem kell a frissítésért?

  Az ingyenes frissítési ajánlatnak nincs konkrét befejezési dátuma a támogatható rendszerek számára. Bár a Microsoft fenntartja magának a jogot, hogy végül megszüntesse az ingyenes ajánlat támogatását, ez csak az általános elérhetőség után legalább egy év.

 • Hol találom a Windows 11 minimális hardverkövetelményét?

  Windows 11 követelmények - A Windows | újdonságai Microsoft dokumentumok

 • Melyek a Windows 11 új funkciói?

  Fedezze fel a Windows 11 operációs rendszert, számítógépeket, alkalmazásokat és mást | Microsoft

 • Milyen előnyökkel jár a Windows 11 az Enterprise számára?

  A Windows 11 egy ismerős, modern és frissített felületet biztosít, amely segít növelni a teljesítményt és javítja a végfelhasználók együttműködési élményét, miközben következetes felügyeletet biztosít az IT által felügyelt eszközök számára.

 • Mi történik a fájljaimmal a frissítés során?

  Alapértelmezés szerint az összes fájl és adat átvitelre kerül. A Microsoft azonban azt javasolja, hogy a telepítés előtt készítsen biztonsági mentést a fájlokról.

 • Milyen kiegészítők és programok kompatibilisek?

  A Windows 10 rendszerrel működő legtöbb szoftver és tartozék várhatóan a Windows 11 rendszerrel fog működni. A termékekkel kapcsolatos konkrét részletekért forduljon a szoftver közzétevőjéhez vagy a tartozék gyártójához.

 • Jelentős változtatásokat kellett eszközölnöm az informatikai folyamataimban, a felügyeleti megközelítésemben és az eszközökben, hogy alkalmazkodjunk a Windows 10-hez. Mit igényel ez az új verzió?

  A Windows 11 a Windows 10 ugyanazon alapjain alapul, így ugyanazokat a felügyeleti eszközöket támogatja, amelyeket ma a Windows 10-el használ.

 • A Windows Autopilot segítségével Toughbook eszközökkel látom el a végfelhasználókat. A Windows Autopilot elérhető lesz a Windows 11-hez?

  Igen, használhatja a Windows Autopilot-ot a Windows 11 eszközökhöz.

További információra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot csapatunk egyik tagjával még ma