• Újrahasznosítási program

Újrahasznosítási program

Toughbook (PC) visszavételi program

Az EU országaiban a Panasonic ügyfeleinek lehetőségük van arra, hogy a tönkrement vagy már nem használt Toughbook modelljüket térítésmentesen leadják az adott területen kijelölt gyűjtőpontok valamelyikén. A használt termékek begyűjtésének módja területenként eltérhet. A gyűjtőpontok címét, nyitva tartását és egyéb adatait a helyi telefonkönyvek, valamint az adott terület hivatalos tájékoztató anyagai és weboldalai tartalmazzák. A vásárlók arra a helyre is visszavihetik tönkrement vagy már nem használt Toughbook laptopjukat, ahol azt vásárolták.

Az új uniós törvények értelmében a legtöbb tagállamban a vállalati felhasználók nem adhatják le tönkrement készüléküket a helyi gyűjtőpontokon.

A vállalati ügyfeleknek fel kell venniük a kapcsolatot a Panasonic képviselőjével, és/vagy a Toughbookok újrahasznosításával kapcsolatban illetékes személyek listájában feltüntetett szakemberek valamelyikével. A megkeresést követően a Panasonic olyan testre szabott megoldást dolgoz ki, amely lehetővé teszi az ügyfél igényeinek hatékony kielégítését.

Megjegyzés. Ez a folyamat azokra a vásárlókra is vonatkozik, akik nagyobb mennyiségben szeretnének leadni Toughbook termékeket újrahasznosításra. 

A már működő újrahasznosítási programokon túl a Panasonic Computer Products Europe (PCPE) egyéni lehetőséget is biztosít a visszajuttatásra nem szervezeti vásárlói számára, szintén térítésmentesen. Hívja a listában szereplő számok valamelyikét, és a Panasonic begyűjti Öntől a már nem használt Toughbookokat.

Ha szeretné leadni már nem használt Toughbookját, kérjük hívja az alábbi, díjmentes számok valamelyikét:

UK +44 (0)8709 079 079

Németország +49 (0)800 723 5211

Franciaország +33 (0)1 55 93 66 60

Spanyolország +34 (0)901 101 157

Olaszország +39 (0)848 391 999

Ausztria +43 (0)800 006 493

Megjegyzés. Más országokban élő vásárlók a fenti számok bármelyikét hívhatják

E-mailben is jelezheti a Panasonic-nak, hogy le szeretné adni Toughbookját, a következő címen: toughbooksupport@eu.panasonic.com