Partners

Kerüljön közelebb ügyfeleihez!

A több mint két évtizede bevezetett strapabíró TOUGHBOOK olyan globális piacvezető technológiát kínál, amely közelebb viszi a vállalatokat ügyfeleikhez. A megfelelő megoldások, szolgáltatások és ajánlatok segítségével Ön is mélyebb és szorosabb kapcsolatokat építhet ügyfeleivel, pontosan azt nyújthatja amire szükségük van, és pontosan akkor, amikor szükségük van rá.

Most még tovább megyünk, hogy segítsünk jobban megerősíteni ezeket a kapcsolatokat, és több értéket kinyerni minden ügyfélinterakcióból.

Ezt a célt szolgálja a TOUGHBOOK Partnerprogram.

Ebben a részben teljes körű tájékoztatást adunk az egyre bővülő programról, és arról, hogyan maradhat Ön is a digitális partnerplatform segítségével mindig az új üzleti lehetőségek közvetlen közelében.

PP
Hungarian

A „TOUGHBOOK partner” státusz megszerzése

Itt megtudhatja, hogyan kerülhet közelebb ügyfeleihez a strapabíró számítástechnika világának globális piacvezető szállítója segítségével.

TOUGHBOOK márkakereskedő keresése

Szakértő segítségre van szüksége a megfelelő TOUGHBOOK kiválasztásához? Könnyen kezelhető, online eszközünkben földrajzi hely, szakterület vagy ágazat szerint kereshet.

Szoftvermegoldás keresése

Nézze át hivatalos ISV-partnereink listáját, és ismerje meg, hogyan segíthetnek szoftvermegoldásaik ésszerűsíteni a munkavégzést.