• Tervezés, testre szabás,
  támogatás és védelem

  A Toughbook és a Toughpad bizonyított tartósságát a Panasonic világszínvonalú tervezési, gyártási és támogatási képességeivel ötvöző ProServices tökéletes megoldást alkot vállalkozása számára.

 • Védje technológiáját!
  Védje beruházását!

  A Panasonic ProTect gyors hibaelhárítással és páratlan garanciális opciókkal nyújt tökéletes védelmet a kritikus eszközöknek.

ProServices and ProTect

Alakítsa át vállalkozását a tökéletes TOUGHBOOK megoldással

Maximalizálja TOUGHBOOK-jának teljesítményét a Panasonic ProServices személyre szabott megoldásaival.

A ProServices az Ön kezébe adja az irányítást:

 • Tervezze meg tökéletes TOUGHBOOK megoldását
 • Az Ön igényeihez igazítja
 • Támogatás az út minden lépésénél
 • Védje befektetését páratlan biztonsággal, intelligenciával és szervizelési lehetőségekkel.

A TOUGHBOOK termékek bizonyított tartósságával és a világszínvonalú szervizszolgáltatással kombinálva a ProServices biztosítja, hogy munkatársai soha ne maradjanak ki a munkából.

incar

ProServices Solution Engineering

Szakértő mérnökcsapatunk bármilyen megoldást képes megtervezni ügyfeleink dolgozói számára – az innovatív dokkolómegoldásoktól más szállítók termékeinek integrálásáig. Mivel minden feladatot házon belül végeznek el, a megoldás minősége garantáltan megfelel a TOUGHBOOK márkánál megszokott magas normáknak.

tablet

Solution Customisation

Adjon tökéletesen strapabíró eszközöket dolgozói kezébe – egyedi márkamegjelenéssel, telepítéssel, alkalmazásokkal, biztonsági beállításokkal és adatokkal. A teljes folyamatot dedikált projektvezető tartja kézben, így az eszközök szállítás után azonnal üzembe állíthatók.

case

Premium Support

Szakértőink minden testre szabási feladatot házon belül hajtanak végre és tanácsadást biztosítanak az összes lépéshez. A csomagolástól a követésen át a támogatásig terjedő világszínvonalú szolgáltatásportfóliónk az első naptól kezdve új alapokra helyezi a hatékony működést.

protect

ProServices ProTect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

TOUGHBOOK

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.