Solution Customisation

Szabja személyre TOUGHBOOK megoldását márkája és vállalata igényei szerint!

Miután megalkottuk a tökéletes TOUGHBOOK megoldást, segítünk márkája és vállalata igényei szerint, pontosan testre szabni azt.

Ennek köszönhetően javulni fog munkatársai hatékonysága és produktivitása, a Panasonic dedikált projektmenedzserei pedig gondoskodnak az egyszerű és zökkenőmentes bevezetésről.

Testre szabott TOUGHBOOK

  • Márka
  • Telepítések
  • Alkalmazások
  • Biztonsági beállítások
  • Adatok
Branding

Márka

Éreztesse mindenütt jelenlétét!

Vállalata logóját a TOUGHBOOK eszköz külsején elhelyezve mindenütt kiemelheti márkáját a tömegből.

Custom BIOS Creation

Egyedi BIOS készítése

Biztonságos bevezetés az Ön igényei szerint

A normál gyári BIOS-beállítások előkonfigurálásától kezdve a teljes egyedi BIOS szolgáltatásig – egyénre szabott beállításokkal. A szolgáltatás a teljes körű tesztelést és minőségellenőrzést is magában foglalja.

Custom Image Creation

Egyéni szoftverkép készítése

Egységes kép megalkotása

Szakértőink Önnel közösen készítik el a belső folyamataihoz és IT-infrastruktúrájához tökéletesen illeszkedő, testre szabott szoftverképet.

Custom Image Creation

Szoftverkép-telepítési szolgáltatások

Azonnali produktivitás

Többféle módszerünk is van a vállalati szoftverkép klónozására és telepítésére, hogy a TOUGHBOOK eszközök megérkezésük után egyből készen álljanak a használatra. Így gyorsabb és gördülékenyebb lesz a bevezetés, kevesebb az üzemkiesés és a szervezet minden szintjén egységesebb a szoftverhasználat.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Betöltés. Bejelentkezés. Indulás.

Az egyszerű felhőalapú szoftvereszköz lehetővé teszi, hogy a TOUGHBOOK noteszgépet még a végfelhasználóhoz való kiszállítás előtt teljes körűen konfigurálják és telepítsék. A felhasználó így a „kulcsrakész” használat kifogástalan élményét élvezheti – percekkel a bejelentkezés után használatba veheti eszközét. Mindezt anélkül, hogy az IT beavatkozására lenne szükség.

Solution Kitting

Megoldások egy dobozban

A tökéletes csomag

Amennyiben további eszközökre és technológiára lenne szüksége a TOUGHBOOK megoldás részeként, többféle – az összes komponenst egy dobozban tartalmazó – csomagot kínálunk. Akár márkajellel ellátott tokban szállított, teljesen egyedi diagnosztikai készlet rendelésére is van lehetőség.

protect

ProServices Protect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.