• Megoldástervezés

    A szakértőink együttműködnek az Ön vállalkozásával, hogy teljes mértékben megismerjék az igényeit és a felmerülő kihívásokat annak érdekében, hogy a külső munkavégzés hatékonyságát növelő megoldásokat biztosítsunk a TOUGHBOOKHOZ.

Solution Engineering

Nincs két egyforma vállalkozás.

Szakértőink együttműködnek az Ön vállalkozásával, hogy teljes mértékben megismerjék az igényeit és a felmerülő kihívásokat annak érdekében, hogy a külső munkavégzés hatékonyságát növelő megoldásokat biztosítsunk a TOUGHBOOKHOZ.

A ProServices Solution Engineering a TOUGHBOOK gépét szimpla eszközből teljes körű megoldássá változtatja, amely harmonikusan beilleszkedik az Ön környezetébe.

A TOUGHBOOK eszközeink nem csak rugalmasak, de sokoldalúak is. A megoldáskonzultációt és -tervezést is magában foglaló teljes körű terméktestreszabástól az egyéni csomagolásig és harmadik fél akkreditációjáig a TOUGHBOOK eszközök gördülékenyen együttműködnek a jelenlegi eszközeivel.

Custom Docking Solutions

Egyedi dokkolómegoldások

Emelje TOUGHBOOK-megoldását a következő szintre az egyéni dokkolómegoldásokkal. Tetszőleges járművel integrálható, így egyszerűen létrehozhatja mobilirodákból álló flottáját az útközben végzett munka hatékonyságának maximalizálásához.

Solution Partners

Külső beszállítók termékei

Külső beszállítók sokféle termékét kínáljuk a TOUGHBOOK-megoldás funkcionalitásának továbbfejlesztésére – teljes körűen tesztelve és minősítve, a Panasonic támogatásával.

Custom Design Solutions

Egyedi termékdizájn

Házon belüli tervezési képességeinknek köszönhetően igény szerinti műszaki tartalommal ellátott, testre szabott megoldásokat tervezünk és szállítunk.

protect

ProServices Protect

Tökéletes produktivitás bárhol, bármikor, fennakadás nélkül.

Verhetetlen garanciaopcióink és páratlan gyorsaságunk a TOUGHBOOK technológiájának bizonyított tartósságával együtt csökkentik a leállások és a véletlen hibák előfordulását, így ügyfelünk dolgozói mindig tartani tudják a ritmust.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Élvonalbeli technológia megfizethetőbb áron.

TOUGHBOOK-as-a-Service je riešenie predplatného OPEX, založené na fixných mesačných platbách po dobu 3, 4 alebo 5 rokov.